SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μονταζιέρα στα Τέμπη: Σήμερα η πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή

Οι νέες αποκαλύψεις φέρνουν νέα δεδομένα στο τραπέζι 2024-03-26 09:56:04
Μονταζιέρα στα Τέμπη: Σήμερα η πρόταση δυσπιστίας στη Βουλή

Σήμερα Τρίτη μέχρι το μεσημέρι αναμένεται να κατατεθεί στην ολομέλεια της Βουλής η πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης από τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Νίκο Ανδρουλάκη.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ κάλεσε την Κυριακή «τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου» να στηρίξουν την πρόταση δυσπιστίας κατά της κυβέρνησης, με αφορμή δημοσιεύματα που ισχυρίζονται ότι υπήρξε αλλοίωση των ηχητικών ντοκουμέντων του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη.

 

Την πρόταση αυτή, για την κατάθεση της οποίας απαιτούνται 50 υπογραφές βουλευτών, ανακοίνωσαν πως θα στηρίξουν ενυπόγραφα οι βουλευτές της Νέας Αριστεράς (11 βουλευτές), της Πλεύσης Ελευθερίας (6) και του ΣΥΡΙΖΑ (36), ενώ το ΚΚΕ δήλωσε ότι δεν θα την συνυπογράψει, ωστόσο αναμένεται να τη στηρίξει κατά την κοινοβουλευτική διαδικασία. Μαζί με τους 32 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, συγκεντρώνεται ο απαιτούμενος αριθμός των 50 βουλευτών.

Σημειώνεται ότι ο Παύλος Μαρινάκης έκανε λόγο για προσπάθεια αποσταθεροποίησης της χώρας, επισημαίνοντας πως ο ίδιος ο σταθμάρχης ομολόγησε το λάθος του.


ΠΗΓΗ: workenter.gr