SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΙΑΘΟΣ : Σημαντικές επισκέψεις και συναντήσεις στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Ferien της Βιέννης

Επτά πτήσεις εβδομαδιαίως θα διαθέτει το Αεροδρόμιο της Σκιάθου από την χώρα της Αυστρίας 2024-03-17 19:02:15
ΣΚΙΑΘΟΣ : Σημαντικές επισκέψεις και συναντήσεις στην Διεθνή Τουριστική Έκθεση στο Ferien της Βιέννης

Δυναμική παρουσία έχει ο Δήμος Σκιάθου στην έκθεση Ferien της Βιέννης. Η Αυστρία είναι σημαντική αγορά για το νησί μας με συνδέσεις από τις αεροπορίες εταιρίες Ryanair, Austrian Airlines και Springer Reisen από τις πόλεις Βιέννη, Λιντς και Γκρατς, με συνολικά 7 πτήσεις εβδομαδιαίως. 
Στην έκθεση παρευρίσκονται ο αντιδήμαρχος τουρισμού, Αλέξανδρος Ευστάθιου, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου Skiathos Palace και μέλος της επιτροπής τουριστικής προβολής, Δερβένης Πέτρος καθώς και η Μάγια Μαστοράκη του ξενοδοχείου Anemoni. Υποστηρίζεται δε από τις γερμανόφωνες Λιολιούση Στεφανία και Sophie Pobaschnig.
Πρόκειται για μια έκθεση κοινού με χιλιάδες επισκέπτες.

Το περίπτερο της Σκιάθου επισκέφτηκαν ο Πρέσβης της Ελλάδας, Γεώργιος Ηλιόπουλος, η διευθύντρια του ΕΟΤ, Σταυρούλα Σκαλτσή όπως και ο Ραφαλιάς Ιωάννης, στέλεχος του ΕΟΤ. Στο περιθώριο της έκθεσης έγιναν επαφές του αντιδημάρχου με στελέχη αυστριακών εταιριών. Το γραφείο του ΕΟΤ και η κυρία Andrea Springer ενημέρωσαν για τα θετικά αποτελέσματα της διαφημιστικής καμπάνιας της Σκιάθου στην Αυστρία, σημειώνοντας ότι υπάρχει 20% αύξηση των μέχρι τώρα κρατήσεων.

Photo Gallery