SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αναχώρησαν οι αποστολές του Δήμου Βόλου για τις εκθέσεις Τουρισμού της Βουλγαρίας και τις Αυστρίας.

2024-03-13 14:46:38
Αναχώρησαν οι αποστολές του Δήμου Βόλου για τις εκθέσεις Τουρισμού της Βουλγαρίας και τις Αυστρίας.

Ο Δήμος Βόλου δια της Αντιδημαρχίας Τουρισμού συνεχίζει την εντατική προβολή του προορισμού με παράλληλη συμμετοχή σε δύο ταυτόχρονες Διεθνείς Εκθέσεις Τουρισμού.  Το Τμήμα Τουρισμού, της Διεύθυνσης Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης  του Δήμου Βόλου στελεχώνει και τις δύο εκθέσεις με την πρώτη αποστολή να έχει αναχωρήσει σήμερα το πρωί για την Σόφια και την δεύτερη να αναχωρεί αύριο για Βιέννη.

Η πρώτη έκθεση είναι η  "Holiday and  Spa 2024" στην Σόφια, Βουλγαρίας που θα πραγματοποιηθεί από τις 13 έως 15/3/2024. Ο προορισμός παρουσιάζεται στο κοινό της έκθεσης με εντυπωσιακό αυτόνομο περίπτερο. Η συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση έχει προκύψει από την συνεργασία των Δήμων Βόλου και Ζαγοράς Μουρεσίου.

Παράλληλα, η δεύτερη έκθεση αφορά στη συμμετοχή  στην "Ferrien Messe 2024", στις 14-17/3 στην Βιέννη, Αυστρίας.  Σε αυτή την έκθεση ο προορισμός θα συμμετέχει ως συνεκθέτης της Ελληνικής συμμετοχής του Ε.Ο.Τ. . Η παρουσία και η οργάνωση της εκθεσιακής παρουσίας έχει προκύψει από την συνεργασία των Δήμων Βόλου και Νοτίου Πηλίου.

Και στις δύο εκθεσιακές συμμετοχές θα φιλοξενηθεί το σύνολο των Δήμων του προορισμού καθώς  ο προορισμός προβάλλεται, όπως πάντα, ενιαία υπό την κοινή έκφραση VolosPelion , παρουσιάζοντας στους επαγγελματίες του τουριστικού κάδου και στο κοινό των δύο χωρών, τα απίστευτα και μοναδικά χαρακτηριστικά του τόπου μας, αλλά και το πληροφοριακό υλικό των επιχειρήσεων που θα φιλοξενείται στα περίπτερα του προορισμού.

Εκτός των στελεχών του Τμήματος Τουρισμού του Δήμου Βόλου, που θα είναι παρόντα και στις δύο δράσεις για το σύνολο των ημερών, παρούσα θα είναι και η Αντιδήμαρχος Τουρισμού Δήμου Βόλου κ. Μελπομένη Λαζάρου, η οποία θα μεταβεί και στις δύο εκθέσεις, υποστηρίζοντας τις δύο αποστολές. Όπως δήλωσε η κ. Λαζάρου  «Ο Δήμος Βόλου, συνεπής στην δέσμευση για τοπική συνέργεια προς όφελος της τουριστικής προώθησης του τόπου, συνεχίζει εντατικά να προωθεί μαζί με τους Δήμους και τους Επαγγελματικούς φορείς του προορισμού, τον Βόλο και το Πήλιο, ιδιαίτερα τώρα που ο τουρισμός πρέπει να στηριχθεί περισσότερο από ποτέ άλλοτε.  Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την θέση ότι όλοι μαζί μπορούμε και την ενισχύουμε λέγοντας, ο Βόλος και το Πήλιο  μαζί, δυναμικά, παντού!»