SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σύγχρονους απινιδωτές προσφέρει ο προέδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ξηνταρης στα σχολεία της Σκοπέλου

2024-03-11 16:10:08
Σύγχρονους απινιδωτές προσφέρει ο προέδρος του Λιμενικού Ταμείου, Ξηνταρης στα σχολεία της Σκοπέλου

Θετική η ανταπόκριση του προέδρου του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Άγγελου Ξηντάρης στο αίτημα της Σχολικής Επιτροπής Β`θμιας Εκπαίδευσης και την προσφορά σύγχρονων απινιδωτών για τα σχολεία.

Ειδικότερα η πρόεδρος, Σχολικής Επιτροπής, Β`θμιας Εκπαίδευσης ,Ψαρριανού Ελένη αναφέρει:

"Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου κ. Άγγελο Ξηντάρη για τη θετική του ανταπόκριση στο αίτημα της Σχολικής Επιτροπής Β`θμιας Εκπαίδευσης και την προσφορά σύγχρονων απινιδωτών για τα σχολεία ευθύνης μας.
Δεδομένου ότι ο απινιδωτής μπορεί να προστατέψει αλλά και να σώσει τη ζωή των μαθητών και των εκπαιδευτικών, μας χαροποιεί ιδιαίτερα που πρωτοβουλίες κοινωνικής ευθύνης οι οποίες ενισχύουν το αίσθημα ασφάλειας, βρίσκουν άμεση αποδοχή".

Στην συνεχεια συμπληρώνει : "Ο απινιδωτής θα δοθεί κατά προτεραιότητα (λόγω χιλιομετρικής απόστασης του σχολείου από το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου ) στο Γυμνάσιο με Λυκειακές Τάξεις Γλώσσας.
Στο προσεχές διάστημα αναμένεται να μας παραδοθεί από το Λιμενικό Ταμείο άλλη μια συσκευή η οποία θα τοποθετηθεί στο Λύκειο Σκοπέλου προς κοινή χρήση από το Λύκειο, το Γυμνάσιο και το ΕΠΑΛ Σκοπέλου.

Η ευχή όλων μας να είναι αχρείαστος!"