SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(gallery&video) ΠΑΙΔΕΣ Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ : Nάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές σε μια αξέχαστη φιέστα τίτλου !!!

2024-03-10 20:11:54
(gallery&video) ΠΑΙΔΕΣ Γ.Σ. ΣΚΙΑΘΟΥ : Nάτοι Νάτοι οι πρωταθλητές σε μια αξέχαστη φιέστα τίτλου !!!

Μεγάλες στιγμές συγκίνησης του τοπικού αθλητισμού, έζησαν όσοι σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου βρέθηκαν στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Σκιάθου για το παιχνίδι μεταξύ της ομάδας του Γ.Σ. Σκιάθου και τoυ ΒC-VOLOS academy. Ολοι όμως ηταν εκεί γιατι ανεξαρτήτως αποτελέσματος ήρθαν να χειροκροτήσουν την όλοι τους προσπάθεια που τους έφερε πρώτους στη Μαγνησία, ξεκινώντας από την Διοίκηση με πρόεδρο τον Απόστολο Σκούρα, τους προπονητές Κρίτσαλο - Μπούρτσικα, τα ιδια τα παιδιά, τους γονείς που δεν ήταν λίγες φορές που τους ακολούθησαν στα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και τον κόσμο που δημιουργούσε στα εντός και ...εκτός το κλίμα που ο αντίπαλος θα επιθυμούσε να έχει στο γήπεδο του. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΦΙΕΣΤΑ (VIDEO) KLIK

Σήμερα οι "καρχαρίες" έδειξαν τα δόντια τους και η προσπάθειά τους επιβραβεύτηκε με τα μετάλλια και το κύπελλο Μαγνησίας παρουσία του Δημάρχου Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα και του Εντεταλμένου Αθλητισμού κ. Χρήστου Εμμανουήλ. 

Ο καθένας σήμερα είχε την δυνατότητα να χαρίσει την πρωτιά στους ανθρώπους που τους στήριξαν και έμειναν δίπλα τους σε αυτή την δύσκολη διαδικασία, συγκινητική όμως η στιγμή που ο Προπονητής Κωνσταντίνος Κρίτσαλος χάρισε αυτή την επιτυχία στην γυναίκα του, την κόρη του (που έκανε τις δικές της παρεμβάσεις)  ...αλλά και αυτό που έρχεται...

Αν και προσπαθούσε να κρύψει την συγκίνησή του ήταν ολοφάνερο πως δεν μπορούσε να την συγκρατήσει.

Οι εκπλήξεις και οι όμορφες στιγμές αμέτρητες τις οποίες θα "ξεδιπλώνουμε" σε διαφορετικά ρεπορτάζ ... 

Μείνετε συντονισμένοι... 

Υ.Γ Το επόμενο σημαντικό ραντεβού το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 11.30 στο Κλειστό της Σκιάθου με τον Αστέρα Λάρισας. 

Επιμέλεια : Νίκος Τζούμας  

Photo Gallery