SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΔΕΥΑΜΒ: Στην Τάκη Οικονομάκη για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

2024-03-02 11:14:26
ΔΕΥΑΜΒ: Στην Τάκη Οικονομάκη για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης

Στην Τάκη Οικονομάκη μπαίνουν από την ερχόμενη Δευτέρα 4 Μαρτίου, συνεργεία εργολάβου στο πλαίσιο της κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης στην πόλη. Είναι ένα από τα πιο δύσκολα τμήματα στα οποία θα γίνουν εργασίες, καθώς, μεταξύ άλλων, δραστηριοποιούνται και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος σε λειτουργία, τα οποία θα χρειαστεί να απομακρύνουν τραπεζοκαθίσματα και συστήματα windstop για τις ανάγκες του έργου.

Το πρωί της Δευτέρας,όπως αναφέρεται και στον ταχυδρόμο, ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος θα επισκεφθεί τη ΔΕΥΑΜΒ προκειμένου να έχει ενημέρωση για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου στη γειτονιά εστίασης της Τάκη Οικονομάκη και μαζί με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρη Κοπάνα, θα επισκεφθούν επί τόπου το μέτωπο των εργασιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ, οι εργασίες στην Τάκη Οικονομάκη, αναμένεται να διαρκέσουν δύο εβδομάδες: «Μετά τη διακοπή εργασιών λόγω των θεομηνιών Daniel και Elias, συνεχίζονται από αρχές Ιανουαρίου οι εργασίες κατασκευής του νέου δικτύου ύδρευσης στο κέντρο του Βόλου.

Ο προγραμματισμός εργασιών προβλέπει την υλοποίηση εργασιών στο τμήμα μεταξύ των οδών Γαλλίας-Γ. Καρτάλη και 28ηςΟκτωβρίου με κατεύθυνση από την οδό Φιλελλήνων προς την οδό Βασσάνη μέχρι τον Μάιο και στη συνέχεια την ολοκλήρωση του έργου στο παραλιακό τμήμα μεταξύ των οδών 28ης Οκτωβρίου και Δημητριάδος/Αργοναυτών, με κατεύθυνση από την οδό Βασσάνη προς την οδό Φιλελλήνων.

Ειδικότερα από Δευτέρα 4 Μαρτίου θα υλοποιηθούν εργασίες στην οδό Τ. Οικονομάκη (από Γκλαβάνη προς Κ. Καρτάλη). Οι εργασίες στο εν λόγω τμήμα εκτιμάται ότι θα διαρκέσουν περίπου δύο εβδομάδες.

Ζητείται η κατανόηση πολιτών και επιχειρήσεων για την αναπόφευκτη όχληση που δημιουργείται και η συνδρομή των καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος για την προσωρινή απομάκρυνση τυχόν πρόσθετων κατασκευών επί των δημοτικών οδών.

Ανάλογα με την εξέλιξη των εργασιών θα γίνεται νεότερη ενημέρωση».