SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(video&εικόνες) Με απονομές και σημαντικές παρουσίες η κοπή πίτας του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου

Την κοπή πίτας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Χαλκίδος, Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ Χρυσόστομος 2024-02-26 23:08:04
(video&εικόνες) Με απονομές και σημαντικές παρουσίες η κοπή πίτας του Α’ Λιμενικού Τμήματος Σκοπέλου

Το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2024 το Α` Λιμενικό Τμήμα Σκοπέλου διοργάνωσε την κοπή της Βασιλόπιτας σε γνωστό εστιατόριο του νησιού, παρουσία του Μητροπολίτου Χαλκίδος, Ιστιαίας & Β. Σποράδων κ.κ. Χρυσόστομος και του Επισκόπου Σκοπέλου κ.κ. Νικοδήμου.

Από την πλευρά του ο Διοικητής του Α` ΛΤ Σκοπέλου παρέδωσε και έλαβε αναμνηστικά από τον Μητροπολίτη και το Δήμαρχο κ. Σταμάτη Περίσση, ενώ για τις προσπάθειες που κατέβαλαν για την εύρυθμη λειτουργία του Τμήματος τιμήθηκαν κατά σειρά : 

O Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος, την Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο Β. Σποράδων κα Αμαλία Γραββάνη, τον Πρόεδρο την ΔΕΕΠ Μαγνησίας της Ν.Δ κ. Νίκο Αθανασάκη, την Διοικητή 4ης ΠΕΔΙΛΣ-ΕΛΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. κα Νίκη Δανδουλάκη, ο Αντιναύαρχος κ. Νίκος Κανάκης, ο Ανθυποπλοίαρχος ΛΣ (ε.α) κ. Χρήστος Παναγιώτου, ενώ την τιμητική πλακέτα του κ. Σεραφείμ Σοφιανίτη παρέλαβε ο κ. Χρ. Μπουκώρος 

Στην εκδήλωση παρευρέθησαν ο Πρόεδρος του Δ.Σ κ. Άγγελος Ξηντάρης, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Διευθύντρια του Κ.Υ Σκοπέλου κα Ρηγίνα Σκλάβου, η πρόεδρος της ΔΗΜ. Τ.Ο ΝΔ Σκοπέλου κα Σοφία Ξηρογιάννη - Αμπελάκια κ.α. 

Η βραδιά κύλησε με λαϊκό τραγούδι από την ορχήστρα του καταστήματος. 

Γιώργος Κεχριώτης 

 

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Α΄ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ (ΚΛΙΚ)

Photo Gallery