SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αγγελική Σουντουλουμάκη:

Η συνέντευξη της παίκτριας του 4ου ΓΕΛ Βόλου και του Α.Σ. Αργώ Βόλου με τις πολλές διακρίσεις 2024-02-15 22:08:32
Αγγελική Σουντουλουμάκη:

Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2024 στην Σκόπελο πραγματοποιήθηκε αγώνας Βόλεϊ Λυκείων μεταξύ του ΓΕΛ Σκοπέλου και του 4ου ΓΕΛ Βόλου στο πλαίσιο των Πανελλήνιων Μαθητικών Αγώνων. Το Skiathoslife.gr με τον Γιώργο Κεχριώτη παρευρέθηκε στον αγώνα και εξασφάλισε συνέντευξη της αριστούχου μαθήτριας της 2ας Λυκείου του 4ου ΓΕΛ ΒΟΛΟΥ Αγγελικής Σουντουλουμάκη. Συγκεκριμένα η μαθήτρια εκτός του ότι είναι παραστάτρια της 2ας Λυκείου με βαθμό της Α λυκείου 19,7/10 είναι και πρωταθλήτρια νεανίδων με τον Α.Σ. ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ τις αγωνιστικές χρονιές 22-23, και 23-24. Εχει επίσης συμμετάσχει στο πανελλήνιο νεανίδων και κορασίδων την χρόνια 22-23, όπως και θα συμμετάσχει στο προσεχές πανελλήνιο νεανίδων χρονιάς 23-24. Τα τελευταία τρία (3) χρόνια έχει σημειώσει πρώτες και δεύτερες νίκες στο beach volley στην ΕΣΠΕΚΕΛ.

Η νεότερη παίχτρια της γυναικείας ομάδας του Α.Σ.ΑΡΓΩ ΒΟΛΟΥ στην Α2 Εθνική Κατηγορία μίλησε στο Skiathoslife για τον αγώνα με το ΓΕΛ Σκοπέλου τονίζοντας πως όλα κύλησαν θετικά και πως οι "αντίπαλες" ήταν πολύ καλές δίνοντας τα συγχαρητήριά της. "Στην Σκόπελο νιώθω σα να είμαι σπίτι μου και αυτό οφείλεται σε δύο κορίτσια την Σοφία Πατσή & τη Νίκη Κοσμά που πέραν του αθλήματος ανήκουν στις διαχρονικές και αληθινές φιλίες"

Η Α. Σ μίλησε για τους μελλοντικούς της στόχους αλλά και για αυτούς που πέτυχε, ξεκινώντας από την ομάδα των νεανίδων που προκρίθηκε με την ομάδα της στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. "Θέλουμε να περάσουμε στην φάση των 8 αλλά ακόμα μεγαλύτερος στόχος είναι και η πρόκριση στην τετράδα του Πανελληνίου. Με την γυναικεία ομάδα της ΑΡΓΩ Βόλου θέλουμε να πάρουμε την άνοδο όπως και με το τμήμα κορασίδων που γίνεται και εκεί μια προσπάθεια για να περάσει το δεύτερο τμήμα του αγωνιστικού στο Πανελλήνιο." 

Τέλος δεν ξεχνάει να ευχαριστήσει και αυτούς που στήριξαν τα όνειρα και τους στόχους της, πρωτίστως τον προπονητή της, την ομάδα της, τις συμπαίκτριες της (με τις οποίες έχει πετύχει μεγάλα πράγματα και κυνηγάνε πάντα το καλύτερο), αλλά και την οικογένεια της που ήταν πάντα δίπλα της σε όλες τις προσπάθειες της. "Είτε στο βόλεϊ, είτε στο καράτε είτε σε οτιδήποτε άλλο έκανα στην ζωή μου. Πάντα δίπλα μου και πάντα με στήριζαν και με στηρίζουν. Γι` αυτό τους ευχαριστώ πάρα πολύ" τόνισε κλείνοντας την μικρή μας συζήτηση. 

Γιώργος Κεχριώτης 

 

 

 

Η Αγγελική Σουντουλουμάκη με τον Δημοσιογράφο του Skiathoslife.gr Γιώργο Κεχριώτη