SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ε.Ο.Δ Βορείων Σποράδων

2024-02-14 14:42:03
Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ε.Ο.Δ Βορείων Σποράδων

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βορείων Σποράδων ενώ παράλληλα γιόρτασε τα 10 χρόνια λειτουργίας της.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Σκιάθου κ. Θοδωρής Τζούμας, ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκιάθου κ. Μάρκος Βαζάκας, εκπρόσωποι του Πυροσβεστικού κλιμακίου Σκιάθου και της Λιμενικής Αρχής.

Σε κλίμα εορταστικό την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου στα γραφεία της Ε.Ο.Δ Βορείων Σποράδων η ομάδα θέλησε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους και τους φορείς που στάθηκαν υποστηρικτικά δίπλα τους στην πορεία των 10 αυτών χρόνων. Συγκεκριμένα ευχαριστίες  για την συνδρομή τους απευθύνθηκαν στον Δήμαρχο Σκιάθου κ. Θοδωρή Τζούμα, στη Λιμενική αρχή Σκιάθου, στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Σκιάθου, στον Εμπορικό & Επαγγελματικό Σύλλογο Σκιάθου, στον κ. Νίκο Πασχάλη, στον κ. Αργύρη Χαδούλη (Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ), στον Δικηγόρο κ. Αντώνη Βλάχο, στο Skiathoslife,gr & στην επιχείρηση My point.   

Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Βορείων Σποράδων με αυτό τον τρόπο επιθυμεί να αναδείξει την δύναμη της προσφοράς και την αντίληψη κοινωνικής ευθύνης που αναλαμβάνεται και έτσι ενισχύει την τοπική κοινωνία.