SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ η βλάβη στην Αθηνών

2024-02-13 14:54:35
Αποκαταστάθηκε από τη ΔΕΥΑΜΒ η βλάβη  στην Αθηνών

Μεγάλη βλάβη στον καταθλιπτικό αγωγό επισκευάστηκε στην Αθηνών και παραδίδεται σήμερα στην κυκλοφορία.

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρης Κοπάνας, βρέθηκε σήμερα στο σημείο των εργασιών, όπου συνεργεία προέβαιναν στην ασφαλτόστρωση του δρόμου.

Ο Αργύρης Κοπάνας έκανε λόγο για “πολύ σοβαρή ζημιά, που αφορούσε την αφαίρεση και αντικατάσταση κατεστραμμένου τμήματος, μήκους 5 μέτρων και διατομής 1 μέτρου, του καταθλιπτικού αγωγού, με σκάμμα, που έφτασε τα 6 μέτρα βάθος. Η ύπαρξη δικτύων ύδρευσης και αποχέτευσης παραπλεύρως του καταθλιπτικού αγωγού, καθιστούσαν ακόμη πιο δύσκολο το έργο. Το κομμάτι της επισκευής κατασκευάστηκε εξαρχής, οπότε χρειάστηκε περισσότερος χρόνος μέχρι να κατασκευαστεί. Η τοποθέτηση ολοκληρώθηκε την Παρασκευή το βράδυ, ακολούθησαν δοκιμές το Σαββατοκύριακο και μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα, οπότε και τέθηκε ο αγωγός σε λειτουργία. Σήμερα, μετά την ασφαλτόστρωση, παραδίδουμε την Αθηνών στην κυκλοφορία”, ενημέρωσε ο κ. Κοπάνας.


” Αντιλαμβανόμαστε οτι η όχληση ήταν σημαντική, ωστόσο μια τέτοια βλάβη δεν μπορούσε να αντιμετωπιστεί με όρους προσωρινότητας ή πρόχειρα, αλλά με μία σοβαρή παρέμβαση, την ενδεδειγμένη τεχνικά, ώστε να δώσουμε οριστική λύση” επισήμανε ο Αργύρης Κοπάνας.