SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Σεμινάριο προφορικής Ιστορίας διοργανώνει η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 1 έως 3 Μαρτίου 2024-02-12 20:49:33
Σεμινάριο προφορικής Ιστορίας διοργανώνει η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου
Σεμινάριο προφορικής ιστορίας διοργανώνει η Ένωση Μικρασιατών Σκιάθου υπό την αιγίδα του Δήμου Σκιάθου. Eπίτιμοι καλεσμένοι θα είναι οι εκπρόσωποι της Ένωση Προφορικής Ιστορίας.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί 1 έως 3 Μαρτίου και θα διαρκέσει 12 ώρες. Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, θα υπάρχει η ευκαιρία να εξερευνήσετε διαφορετικές τεχνικές της προφορικής αφήγησης και συνέντευξης σε ιστορικά ζητήματα και να ανακαλύψετε τον τρόπο με τον οποίο η φωνή μπορεί να μεταμορφώσει τις λέξεις σε ζωντανές εικόνες στο μυαλό των ακροατών.
Κεντρική ομιλήτρια του σεμιναρίου θα είναι η ιστορικός και καθηγήτρια κ. Μπούσχοτεν και θα πλαισιωθεί απο τον κ. Αργυρίου Ντίνο και την κα. Σεβαστίδου Όλγα.
Όποιος ενδιαφέρεται να συμμετάσχει, πρέπει να συμπληρώσει τη φόρμα εγγραφής που θα βρει στον παρακάτω σύνδεσμο: https://docs.google.com/.../1FAIpQLSeKJ1wcNfp.../viewform...
 
Το σεμινάριο είναι δωρεάν και δεν απευθύνεται αποκλειστικά στα μέλη της ένωση. Σύντομα θα αναρτηθούν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα και τον χώρο διεξαγωγής.
Για οποιαδήποτε διευκρίνηση, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σύλλογο στο τηλέφωνο: 6987676673.
Email : mikrasiateskiathou@gmail.com