SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Απάντηση σε δημοσίευμα του Skiathoslife για τους λόγους που την έφεραν εκτός θέσης ευθύνης στον Τουρισμό του Δήμου Σκοπέλου

2024-01-21 18:05:13
ΙΩΑΝΝΑ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ: Απάντηση σε δημοσίευμα του Skiathoslife για τους λόγους που την έφεραν εκτός θέσης ευθύνης στον Τουρισμό του Δήμου Σκοπέλου

Απάντηση στο πρόσφατο δημοσίευμα του Skiathoslife που έφερε την κα Ιωάννα Ευσταθίου εκτός θέσης ευθύνης σε ότι αφορά τον Τουρισμό του νησιού της Σκοπέλου από το Δήμο, αφού δεν επελέγει ούτε ως Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού, ούτε ως πρόεδρος Τουριστικής Προβολής. Η επιστολή προς το Skiathoslife.gr από την κα Ευσταθίου έχει ως εξής :

"Με αφορμή του δημοσιεύματος για την μη συμμετοχή μου στην Τουριστική επιτροπή του Δήμου Σκοπέλου θέλω να ευχαριστήσω όλους τους δημότες Σκοπέλου για την επανεκλογή μου και εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στους νέους  υπευθύνους της τουριστικής προβολής του Δήμου Σκοπέλου και της Επιτροπής Τουρισμού.

Είμαι βέβαιη πως τόσο ο κ. Γιώργος Παπαδαυίδ όσο και η κα. Εύα Καραμεσίνη θα ανταποκριθούν πλήρως στις ευθύνες και προκλήσεις του συγκεκριμένου έργου. Ήταν τιμή μου που την προηγούμενη δημοτική περίοδο μου δόθηκε η δυνατότητα να πράξω ό,τι ήταν εφικτό ως Πρόεδρος Επιτροπής Τουρισμού υπό τις πρωτοφανείς και εξαιρετικά δυσμενείς συνθήκες (πανδημία, πολεμικές αναταραχές, διεθνείς κρίσεις, κλπ) που είχαν τότε διαμορφωθεί. Η προσπάθεια αυτή συνέβαλλε στο να δημιουργηθεί ένας νέος τρόπος εργασίας σε θέματα προβολής που μπορεί να  αποτελέσει σημείο αναφοράς και παρακαταθήκη για τον Δήμο μας. Ταυτόχρονα όμως η προσπάθεια αυτή σήμαινε από πλευράς μου την αφιλοκερδή διάθεση μεγάλης ποσότητας προσωπικού χρόνου αλλά και πολλών ακόμα σημαντικών πόρων.

Δυστυχώς ο αυξανόμενος όγκος των υποχρεώσεων μου δεν μου επιτρέπει πλέον να συνεχίσω με τα ίδια αυτά δεδομένα που ίσχυαν κάτα την προηγούμενη δημοτική θητεία. Δηλώνω πως ως Δημοτική Σύμβουλος θα σταθώ δίπλα στους νέους υπευθύνους σε οποιοδήποτε επίπεδο επιθυμούν τη βοήθεια μου και κρίνουν πως μπορώ να φανώ χρήσιμη. Παράλληλα θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον δήμαρχο και το προσωπικό του Δήμου για την άριστη συνεργασία, τους επαγγελματίες και τους τοπικούς φορείς για την αμέριστη στήριξη τους όλα αυτά τα χρόνια καθώς και την εταιρεία τουριστικών συμβούλων του Δήμου για τη σημαντική συνεισφορά τους. "

 

Με εκτίμηση,

 

Ιωάννα Ευσταθίου 

Δημοτική Σύμβουλος