SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Μεσολόγγι: Καταρρίπτεται το άλλοθι του κρεοπώλη – Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών για να μην θυμάται

2024-01-19 22:10:27
Μεσολόγγι: Καταρρίπτεται το άλλοθι του κρεοπώλη – Δεν είχε κάνει χρήση ουσιών για να μην θυμάται

Μεσολόγγι: Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου

 

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θρίλερ με την εξαφάνιση του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου στο Μεσολόγγι. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, τα άλλοθι του 50χρονου καταρρίπτονται ένα ένα αφού τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων που υπεβλήθη δεν τον δικαιώνουν.

Οι Αρχές από την πρώτη στιγμή πιέζουν τον 50χρονο κρεοπώλη να τους πει που ήταν στο μεσοδιάστημα από την ώρα που άφησε τον Μπάμπη στο σημείο που ζήτησε ο ίδιος έως και την ώρα που εμφανίστηκε στην πόλη του Μεσολογγίου.

 

Ο 50χρονος κρεοπώλης προκειμένου να αποφύγει να δώσει κάποια απάντηση στην ερώτηση αυτή επικαλέστηκε κενά μνήμης λόγω χρήσης ουσιών. Ωστόσο όπως προέκυψε από τις τοξικολογικές δεν είχε κάνει χρήση, που σημαίνει ότι το αφήγημά του καταρρίπτεται. Πλέον θα πρέπει να απαντήσει γιατί δεν θυμάται τι έκανε το επίμαχο βράδυ της 4ης Ιανουαρίου.

Ένα σημαντικό ερώτημα επίσης είναι πως κατάφερε και παρέσυρε ο κρεοπώλης τον νεαρό άνδρα και ενδεχομένως ο συνεργός του σε μια περιοχή τελείως σκοτεινή, στην μέση του πουθενά, μέσα σε τεράστια έκταση, αποκομμένη ειδικά την νύχτα από τον κόσμο. Οι Αρχές εξετάζουν εάν πρόκειται για ραντεβού θανάτου. Εάν δηλαδή ο κρεοπώλης παρέσυρε τον Μπάμπη σε σημείο που υπήρχε και τρίτο πρόσωπο το οποίο κατάφερε και αιφνιδίασε τον ανυποψίαστο Μπάμπη και του αφαίρεσε την ζωή.

Πάντως ο Μπάμπης είχε μαζί του την καραμπίνα, η οποία επίσης δεν έχει βρεθεί. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 50χρονος κατηγορούμενος έφυγε από την αστυνομική διεύθυνση Αιτωλίας και μεταφέρθηκε για λόγος ασφάλειας στην αστυνομική διεύθυνση Ναυπάκτου.

Ο Μπάμπης αναζητούσε στο Google οδηγίες για κυνήγι χαμένου θησαυρού

Την ώρα που οι συγγενείς του Μπάμπη Κούτσικου τον αναζητούν απεγνωσμένα για 15η ημέρα και ο κρεοπώλης που κατηγορείται για ανθρωποκτονία δεν ομολογεί το παραμικρό, προκύπτουν πολλά ερωτήματα για το θρίλερ στο Μεσολόγγι.

Όπως έγινε γνωστό, ο 31χρονος Μπάμπης μια ημέρα πριν την εξαφάνισή του αναζητούσε στο Google σημάδια που δείχνουν πού είναι κρυμμένος ένας... θησαυρός!

Μάλιστα στα δεδομένα που ανακτήθηκαν ο Μπάμπης είχε χρησιμοποιήσει συγκεκριμένες λέξεις-κλειδιά τα οποία δείχνουν πως μπορεί κάποιος να εντοπίσει έναν θησαυρό.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν αποκλείεται την ιδέα να την έβαλε στον Μπάμπη ο 50χρονος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του ώστε να οδηγήσει τον άτυχο άντρα σε ενέδρα θανάτου.

Άγριος καυγάς 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη με τον κρεοπώλη για τα δανεικά

Δεν ήταν τελικά και τόσο φίλοι, όσο παρουσιάζει οκρεοπώλης, καθώς σύμφωνα με τα όσα γίνονται γνωστά ο 31χρονος και ο 50χρονος είχαν έναν άγριο καυγά 15 ημέρες πριν την εξαφάνιση του Μπάμπη στο κατάστημα του κατηγορούμενου και μάλιστα ο αγνοούμενος ανέφερε: «Μου τα χρωστάς, δώσε μου τα λεφτά μου».

Οι τόνοι, ωστόσο έπεσαν γρήγορα, καθώς απέναντι υπήρχαν γνωστοί και των δυο.

Το συμβάν αυτό έχει υποπέσει στην αντίληψη των Αρχών και φαίνεται πως οι οικονομικές διαφορές ήταν η βασική αιτία για τα όσα μοιραία συνέβησαν την 4η Ιανουαρίου.