SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ : Να ενισχυθεί η ΔΕΔΔΗΕ

2024-01-16 21:13:09
ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ : Να ενισχυθεί η ΔΕΔΔΗΕ

Την ενίσχυση των τεχνικών στην Σκόπελο από την ΔΕΔΔΗΕ ζητάει σε συνέντευξη του στο Skiathoslife ο Δήμαρχος Σκοπέλου κ. Σταμάτης Περίσσης όταν ρωτήθηκε σχετικά με τις τελευταίες διακοπές ρεύματος στο νησί μετά την κακοκαιρία.

Ο ίδιος ανέφερε πως τις τελευταίες τέσσερις μέρες μετά την πολύ μεγάλη κακοκαιρία είχαμε πολύ μεγάλες ζημιές του νησιού σε πολλά σημεία στο ηλεκτρικό δίκτυο. Οι ζημιές ήταν στην Σκόπελο, στην Γλώσσα, στο Έλιος αλλά και στους υπόλοιπους οικισμούς. Το πρόβλημα είναι ότι το συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ. αποτελείται μόνο από δυο άτομα, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατό να προλαβαίνουν να επιδιορθώσουν όλα τα προβλήματα που προκύπτουν. Ενημερωθήκαμε από την αρχή, ότι θα δώσουν προτεραιότητα στα ηλεκτρικά δίκτυα που τροφοδοτούν τα σπίτια και τις επιχειρήσεις και μετά θα ασχοληθούν με τον δημοτικό φωτισμό. Από ότι ενημερώθηκα σήμερα θα ολοκληρωθεί η αποκατάσταση των ηλεκτρικών δικτύων και των κατοικιών, επιχειρήσεων αλλά και του δημοτικού ηλεκτροφωτισμού.

Ενημερωθήκαμε ότι οι ζημιές ήταν μεγάλες σε όλο το δίκτυο. Όλα αυτά είναι προβλήματα που αντιμετωπίζονται σε πολύ έκτακτες συνθήκες. Τα δύο παιδιά του συνεργείου της ΔΕΔΔΗΕ κάνουν ότι μπορούν καλύτερο για να λύσουν τα προβλήματα που προκύπτουν. Πρέπει να τονίσουμε και να απαιτήσουμε την ενίσχυση του προσωπικού της ΔΕΔΔΗΕ προκειμένου να λύνονται γρηγορότερα τα όποια προβλήματα προκύπτουν.

Γιώργος Κεχριώτης