SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) Κοπή πίτας για την ακαδημία ποδοσφαίρου του Α.Ο. Σκοπέλου | Δηλώσεις του Γενικού Αρχηγού

2024-01-13 17:45:55

Παρόλο τα καιρικά φαινόμενα που έπαιξαν τον ρόλο τους όσον αφορά την αλλαγή τοποθεσίας για την κοπή της βασιλόπιτας, οι μικροί αθλητές της ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος παρευρέθηκαν στην καφετέρια “Καράβια” το Σάββατο 13/01/2024 και έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα τους.

Ρεπορτάζ : Γιώργος Κεχριώτης | Φωτογραφίες : Μάχη Σταματάκη

Εκεί μαζί με τον προπονητή και τα παιδιά, παρευρέθηκε ο Δήμαρχος κ. Σταμάτης Περίσης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου κ. Άγγελος Ξηντάρης, ο πρόεδρος του Α.Ο. Σκοπέλου και νυν αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Κοχύλης.

 Λόγο του ότι τα τμήματα των ακαδημιών είναι τέσσερα, υπήρχαν εξίσου τέσσερις βασιλόπιτες με τέσσερα φλουριά. Ένα για κάθε τμήμα.

Τα παιδιά που βρήκαν φέτος το φλουρί ήταν οι: Νικόλαος Σούλης, Αποστόλης Παπαθεοδοσιάδης, Παναγιώτης Σουγλέρης και ο Φλάβιο Ζουπάνι. Το δώρο για τους νικητές ήταν στο καθένα ξεχωριστά ένα ζευγάρι παπούτσια.

Αφού όλοι οι παρόντες έδωσαν συγχαρητήρια στα παιδιά και ευχήθηκαν σε όλους, ο γενικός αρχηγός της ομάδας κ. Δημήτρης Παλαιολόγος σε αποκλειστικές δηλώσεις του είπε ότι: Θα ήθελα να ευχηθώ χρόνια πολλά στα παιδιά, στις οικογένειές μας και σε όλα τα τμήματα του Α.Ο. Σκοπέλου, όπως επίσης θέλω να ευχηθώ ως γενικός αρχηγός στο τμήμα ποδοσφαίρου, να μην υπάρξουν τραυματισμοί. Τώρα σχετικά με το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας μας, όλα τα παιδιά είναι σε καλή κατάσταση. Ευελπιστούμε από τη δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις με τον προπονητή μας Γρ. Πουρσαϊτίδη να καταφέρουμε να φτάσουμε σε μία εκ των τριών θέσεων της πρώτης τριάδας, ώστε να μας δώσει το εισιτήριο της ανόδου στην Α` κατηγορία. Να ευχηθώ και πάλι να έχουμε μία χρονιά με υγεία, τύχη και ευτυχία.