SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Η κάλπη έκλεισε... ήρθε η ώρα να μιλήσουν τα νησιά μας | του Νίκου Τζούμα

2017-12-09 23:46:01
Οι εκλογές για το Επιμελητήριο στη Σκιάθο κύλισαν ομαλά και μάλιστα σε πολύ καλό κλίμα μεταξύ των υποψηφίων. Αν λάβουμε υπόψιν μας πως οι περισσότεροι επιχειρηματίες είναι εκτός των νησιών μας η συμμετοχή των 241 είναι πάρα πολύ καλή. 
Στον Αλμυρό άλλωστε σήμερα στην κάλπη δεν βρέθηκαν περισσότερα από 210 ψήφοι.
Άρα το "πείραμα" πέτυχε και αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι πόσο δυνατή θα είναι η εκπροσώπηση των νησιών μας στο Επιμελητήριο με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο.Σίγουρα την επόμενη φορά καλά θα είναι να υπάρχουν κάλπες και στα άλλα δύο νησιά, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως η πρόσβαση προς τη Σκιάθο (ιδιαίτερα σήμερα) είναι δύσκολη
Δεν με ανησυχεί ποιος θα είναι πρόεδρος ούτε ποιοι ακριβώς θα εκλεγούν γιατί αν δούμε τα ψηφοδέλτια θα δούμε πως έχουν όλα τους ικανούς Βορειοσποραδίτες.
Σημασία έχει η φωνή μας να δυναμώσει σε όλους τους τομείς και πρέπει επιτέλους να καταλάβουν εκεί στο κέντρο (Βόλος) πως τα νησιά δεν μπορούν και δεν πρέπει να είναι απομονωμένα.
Αλλωστε είναι αυτά που οικονομικά στηρίζουν το Νομό και την Περιφέρεια. Κάτι που συχνά κάποιοι ξεχνούν κύριως στο θέμα του Τουρισμού.
Καλή πορεία λοιπόν και καλή δύναμη σε αυτούς που θα έχουν το Επιμελητηριακό τιμόνι στα χέρια τους.
Νίκος Τζούμας