SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

«Πρωταθλήτρια» στη βροχή η Ζαγορά • Στην πρώτη οκτάδα Σκιάθος και Γλώσσα Σκοπέλου

2023-10-18 23:45:25
Η Ζαγορά του Πηλίου δέχτηκε σήμερα, σύμφωνα με το meteo, τον μεγαλύτερο όγκο νερού με 45mm, ενώ στην πρώτη οκτάδα με τις μέγιστες ημερήσιες βροχοπτώσεις είναι η Σκιάθος και η Γλώσσα Σκοπέλου με 21mm βροχής.
Την ιδία στιγμή η Ζαγορά βρίσκεται στις περιοχές της Ελλάδας που έχουν δεχτεί συγκεντρωτικά χθες και σήμερα τα μεγαλύτερα ύψη βροχής σε χιλιοστά, σύμφωνα με το meteo. Στην πρώτη θέση βρίσκονται τα Σαγαΐκα Αχαΐας με 77,8mm βροχής, η Πάτρα με 64,6mm, η Ζαγορά με 55mm, η Μεγίστη Λαύρα με 43,6mm και τα Ιωάννινα με 41mm βροχής.
Ο καιρός αύριο Νεφώσεις πιο πυκνές στα κεντρικά και ανατολικά ηπειρωτικά και τη Κρήτη, με τοπικές βροχές στην ανατολική Πελοπόννησο, την Κρήτη, την ανατολική Θεσσαλία και την κεντρική Μακεδονία, που θα σταματήσουν μετά το μεσημέρι και ο καιρός θα βελτιωθεί. Ο καιρός θα είναι σχεδόν αίθριος στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις και στα ανατολικά από βόρειες, 4 με 5 μποφόρ και σταδιακά στο Ιόνιο μέχρι 6 μποφόρ.