SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ : Ευχαριστίες και ευχές του Πέτρου Βαφίνη για τις Δημοτικές Εκλογές 2023

2023-10-11 10:40:14
Οι εκλογές τελείωσαν και η πλειοψηφία της Αλοννήσου επέλεξε νέο δήμαρχο τον κ. Παναγιώτη Αναγνώστου για την επόμενη πενταετία. Εύχομαι καλή επιτυχία στο νέο δήμαρχο και βεβαίως στα νέα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου. Ελπίζουμε η νέα δημοτική αρχή να συνεχίσει και να αποπερατώσει όλα τα έργα μας που είναι σε εξέλιξη προς όφελος του νησιού. Επίσης, να αξιοποιήσει όλες τις μελέτες που έχουμε εκπονήσει που στο σύνολο τους αφορούν αναγκαία έργα για τον τόπο. Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους εκείνους που μας εμπιστεύτηκαν για μια ακόμη φορά και μας τίμησαν με τη ψήφο τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ όμως οφείλω σε όλους τους υποψηφίους συμβούλους που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο μας αλλά και να τους συγχαρώ παράλληλα για τον έντιμο και ηθικό αγώνα που έδωσαν κατά την προεκλογική περίοδο. Μέσα από αυτή τη διαδικασία γνώρισα πολύ καλύτερα εξαιρετικούς ανθρώπους με μέλλον στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Επίσης, ευχαριστώ ολόψυχα το προσωπικό του Δήμου για την πολύτιμη βοήθεια του σε όλα αυτά τα χρόνια. Θεωρώ ότι η σχέση μεταξύ μας είχε γίνει πλέον οικογενειακή.
Δίνοντας τη σκυτάλη στη νέα δημοτική αρχή, αφήνουμε πίσω ένα μεγάλο έργο που αποτελεί παρακαταθήκη για τον τόπο σε όλους τους τομείς, έργα υποδομής, δράσεις για τον τουρισμό, δράσεις για τον άνθρωπο. Η Αλόννησος βγήκε από το «καβούκι» της και αναδείχθηκε σε ένα εθνικό και διεθνές πρότυπο ποιοτικού προορισμού. Η ανάπτυξη και η εξωστρέφεια είναι πλέον μονόδρομος για το νησί μας. Η συνέχιση της ανοδικής πορείας είναι το μόνο που αξίζει στην Αλόννησο και τους κατοίκους της.
Πέτρος Βαφίνης