SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΙΑΘΟΣ: Το Mr P. Boutique Residence αρωγός της δράσης δωρεάν πλήρους καρδιολογικού ελέγχου

2023-10-02 15:05:27
Το Mr P. Boutique Residence αρωγός της δράσης δωρεάν πλήρους καρδιολογικού ελέγχου στους κατοίκους του νησιού της Σκιάθου που έλαβε μέρος το διήμερο 29 & 30/9 στο Κέντρο Υγείας Σκιάθου με την εθελοντική πρωτοβουλία του φορέα “Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους».
Τα κοινωνικά ιατρεία διεξήχθησαν αφιλοκερδώς στον δήμο Σκιάθου με αφορμή τις μεγάλες καταστροφές που έπληξαν στις αρχές του ίδιου μήνα το νησί και πραγματοποιήθηκαν από εξειδικευμένο κλιμάκιο ιατρών - καρδιολόγων καθώς και νοσηλευτικό προσωπικό το οποίο για τους σκοπούς αυτούς φιλοξενήθηκε στις εγκαταστάσεις του Mr P. Boutique Residence στο λιμάνι. 
Ο μη-κερδοσκοπικός φορέας Coeurs pour Tous Hellas - Καρδιές για Όλους, αναλαμβάνει τη δωρεάν χειρουργική αντιμετώπιση παιδιών με συγγενείς καρδιοπάθειες, πράξεις επεμβατικής καρδιολογίας αλλά και κοστοβόρες εξετάσεις απο το 2015 καθώς συστάθηκε από τον καρδιοχειρουργό, Καθηγητή Αυξέντιο Καλαγκό με σκοπό να υποστηρίξει τα άπορα και ανασφάλιστα παιδιά της χώρας με προβλήματα καρδιάς.
Τα τελευταία δύο χρόνια, σε μια προσπάθεια επέκτασης της προσφοράς του προς τα παιδιά, προγραμματίζει κοινωνικά ιατρεία σε απομακρυσμένες περιοχές με σκοπό τον δωρεάν καρδιολογικό έλεγχο.Από το 2015 μέχρι σήμερα έχουν αντιμετωπιστεί χειρουργικά περισσότερα από 140 παιδιά τα οποία σε διαφορετική περίπτωση θα είχαν χαθεί. Παράλληλα έχουν εξεταστεί δωρεάν περισσότερα από 400 παιδιά στις αποστολές που ολοκληρώθηκαν.
Εμπνευσμένο από τον Αλέξανδρο Παπαδιαμάντη, το Mr P. Boutique Residence έχει καταφέρει στα 3 χρόνια λειτουργίας του να εγκαινιάσει μια νέα εποχή Σκιαθίτικης φιλοξενίας με επίκεντρο την άνεση και την ευκολία, την εξαιρετικά εκλεπτισμένη διακόσμηση, την τέχνη, και την τεχνολογική ενσωμάτωση στις υπηρεσίες φιλοξενίας.
Αποτελεί μέρος της επιχειρηματικής δραστηριότητας του ομίλου K&M GROUP OF COMPANIES των κυρίων Δ. Κασιδόκωστα και Κ. Μαρμαρά.
Ευχαριστούμε πολύ τον φιλανθρωπικό φορέα και όσους ακόμη υποστήριξαν έμπρακτα αυτή την προσφορά