SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

(εικόνες) ΣΚΙΑΘΟΣ : Ένας μάστορας βάζει στη "θέση τους..." όσους μιλούν για προχειροδουλειά στην πλακόστρωση στις Πλάκες

2023-10-01 19:14:28
Απάντηση σε όσους μιλούν και γράφουν για προχειροδουλειά στις πλάκες που αφορά τις πλακοστρώσεις δίνει ένας εκ των μαστόρων ο κ. Νίκος Τάσσου. :
"Γράφω με αφορμή ένα σχόλιο όπου επί λέξει αναγράφθηκε πως όλες οι πλακοστρώσεις που έχουν γίνει στις Πλάκες έχουν ανάποδες κλίσεις.Ήμουν ένας εκ των βασικών μαστόρων που τις τοποθέτησαν και τις διαμόρφωσαν τεχνικά.Τέτοιου είδους δηλώσεις είναι απαράδεκτες ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ όταν γίνονται απο άτομα ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΑ με την δουλεια αυτη.Ωφείλω να πω ότι σε σύγκριση με παλαιότερες πλακοστρώσεις σε σημεία κεντρικά του νησιού (δείτε τις φωτογραφίες - σημεία : Αγία Τριάδα & La Piscine ως νηπιαγωγείο) ,το συγκεκριμένο έργον είναι ΜΑΚΡΑΝ άριστα φτιαγμένο.ΟΧΙ μόνο αισθητικά αλλά και ΠΡΑΚΤΙΚΑ μιας και εκείνα είναι ολικώς κατεστραμμένα πια(χρειαζονται ολικη αντικατασταση κ οχι απλα μερεμετια).Άρα τι είχε γίνει ;
Προχειρο δουλειά.
Παλαιότερα έργα που είχαν αναλάβει ως υπεύθυνοι "μεγαλοεργολάβοι".
Θα τονίσω πως επειδή πρόσφατα έργα όπως : οι διαμορφώσεις σε αίθουσες του ΕΠΑΛ,η ολική ανακαίνιση στα μπάνια του Γυμνασίου - Λυκείου κι όχι μόνο έγιναν απο απλούς συμβασιούχους του Δήμου,ΔΕΝ δέχομαι τέτοιου είδους προσβολές απο ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΣ που μοναδικό τους μέλημα είναι να βαφτίζουν ως σφάλμα 'ο,τιδήποτε θελήσουν με απώτερο σκοπό να το χρεώσουν και αυτό στην Δημοτική Αρχή.
Κλείνοντας : Θέλω να πω την άποψη μου ως επαγγελματίας ,πως είναι τόσες οι κακοτεχνίες και η προχειρο δουλειά του παρελθόντος που θα χρειαστούν ΠΟΛΛΑ χρόνια κ αι πολυ δουλεια, απο οποιαδηποτε δημοτικη αρχη για να φτιαχθούν το οδικό δίκτυο και όλοι οι δρόμοι (σοκακια)της Σκιάθου που ειναι κατεστραμενα. Καλο μηνα σε ολους!!! "