SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ανακαινίστε Το Μπάνιο Σας Με Κορυφαία Έπιπλα Από Κάθε Άποψη

2023-09-15 12:04:29
Η ανακαίνιση ενός μπάνιου σημαίνει την αναβάθμισή του από κάθε άποψη. Τόσο η λειτουργικότητα για την καθημερινότητα όσο και το design είναι δύο σημεία στα οποία πρέπει να δοθεί έμφαση.   Τα έπιπλα μπάνιου της Xilotech είναι οικονομικά και δημιουργούνται από επώνυμα υλικά άριστης ποιότητας και αδιάβροχα, ώστε να είναι ανθεκτικά στην υγρασία. Πέρα από τις προσιτές τιμές και τις προσφορές που σας περιμένουν όλο τον χρόνο, στην εταιρεία θα βρείτε το ξύλινο έπιπλο που θα μεταμορφώσει το μπάνιο σας σε ιδιαίτερα σχέδια για κάθε γούστο!  

Έπιπλα μοντέρνου design για σύγχρονα μπάνια

  Τα μοντέρνα έπιπλα μπάνιου της Xilotech θα ταιριάξουν σε οποιοδήποτε οικιακό ή επαγγελματικό μπάνιο. Στα φυσικά καταστήματα της εταιρείας σάς περιμένουν ετοιμοπαράδοτα έπιπλα μπάνιου σε μοντέρνο ύφος και ασυναγώνιστες τιμές, ενώ μπορείτε να σχεδιάσετε εσείς τα έπιπλα που ανταποκρίνονται στα τετραγωνικά και τις ανάγκες του χώρου σας.  

Vintage προτάσεις για τους λάτρεις του retro στοιχείου

  Η ανακαίνιση σάς δίνει την ευκαιρία να διαμορφώσετε το μπάνιο σας εκ νέου, δοκιμάζοντας διαφορετικά στιλ διακόσμησης. Αν σας άρεσε πάντα το ρετρό ύφος, τώρα έχετε την ευκαιρία να επιλέξετε τα vintage έπιπλα μπάνιου της Xilotech και να μεταμορφώσετε πραγματικά τον χώρο. Αναζητήστε βίνταζ και πιο κλασικά σχέδια και επιλέξτε αυτά που ανταποκρίνονται στο ύφος διακόσμησης που έχετε οραματιστεί για το μπάνιο σας.   Επισκεφθείτε τα καταστήματα της Xilotech στην Αθήνα (Καισαριανή) και στα Γλυκά Νερά, πάρτε ιδέες για τους χώρους σας και συμβουλευτείτε την έμπειρη και καταρτισμένη ομάδα της εταιρείας ως προς την επιλογή των ετοιμοπαράδοτων επίπλων μπάνιου ή τη δημιουργία επίπλων κατά παραγγελία που θα εντυπωσιάσουν!