SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πανοραμική και αξονική τομογραφία δοντιών- Οι διαφορές

2023-09-15 11:51:17
Η αξονική τομογραφία δοντιών στη σύγχρονη εκδοχή της, αποτελεί νέας τεχνολογίας ψηφιακή απεικονιστική μέθοδο της γναθοπροσωπικής χώρας και σήμερα αποτελεί την πλέον αποτελεσματική μέθοδο διερεύνησης μεγάλου αριθμού προβλημάτων των δοντιών. Η υπεροχή της έγκειται στη μειωμένη δόση της ακτινοβολίας που δέχεται ο εξεταζόμενος από τη δυνατότητα ταυτόχρονης λήψης της άνω και κάτω γνάθου, καθώς και τη δυνατότητα επικέντρωσης της δέσμης ακτινοβολίας σε μικρή περιοχή της γνάθου. Είναι, επίσης, υψηλής ευκρίνειας και δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης ακριβών μετρήσεων για πολλά θεραπευτικά σχέδια.  Υπάρχουν μάλιστα διαγνωστικά κέντρα  τα οποία διαθέτουν μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας όπως τα NewTom GiANO και Siemens Sirona Orthophos. Εάν η αξονική τομογραφία συνδυαστεί με την πανοραμική δοντιών, που απεικονίζει ολόκληρη τη στοματογναθοπροσωπική περιοχή, δίνοντας την ευκαιρία στον οδοντίατρο να δει σε μία εικόνα όλα τα δόντια και τα οστά της άνω και της κάτω γνάθου, τότε η διάγνωση των περιστατικών είναι πλήρης. Εάν, λοιπόν, σας ζητηθεί αξονική και πανοραμική δοντιών, προτιμήστε ένα αξιόπιστο διαγνωστικό κέντρο, ώστε να λάβετε αξιόπιστα αποτελέσματα ακριβείας!   Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο διαγνωστικό κέντρο; Για οποιαδήποτε εξέταση είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα ιατρικό/διαγνωστικό κέντρο το οποίο θα σας προσφέρει με ασφάλεια υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. Τι πρέπει να κάνετε;
  • Αναζητήστε τα διαγνωστικά κέντρα που βρίσκονται στον τόπο κατοικίας σας
  • Διαβάστε πληροφορίες στο διαδίκτυο και κριτικές από άλλους χρήστες
  • Ρωτήστε τον κύκλο σας αν έχει επισκεφθεί στον παρελθόν το συγκεκριμένο κέντρο.
  • Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του κέντρου & τηλεφωνήστε για αναζητήσετε πληροφορίες σχετικά με την εξέταση όπως η διαδικασία και το κόστος.
  • Εξετάστε το γεγονός να πραγματοποιήσετε την εξέταση σε ένα διαγνωστικό κέντρο που δεν βρίσκεται στην περιοχή σας, στην περίπτωση που τα παραπάνω δεν σας καλύπτουν.
Καλά αποτελέσματα!   Αν βρεθείτε στην Αττική, τότε στα ιατρικά και διαγνωστικά κέντρα ΒΙΟΤΥΠΟΣ, που είναι επανδρωμένα με τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα μπορείτε να πραγματοποιήσετε πλήθος εξετάσεων. Διάσπαρτα σε όλη την Αθήνα, σίγουρα θα βρείτε εκείνο που σας εξυπηρετεί καλύτερα. Επιλέξτε ανάμεσα από Χαλάνδρι, Χολαργό, Πεύκη, Μελίσσια, Αιγάλεω, Ζωγράφου, Γαλάτσι, Κηφισιά, Παγκράτι και Ίλιον και απολαύστε παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου! Επισκεφθείτε σήμερα το biotypos.gr, ενημερωθείτε για όλα τα τμήματα και τις παρεχόμενες υπηρεσίες και κλείστε το ραντεβού σας με αξιοπιστία και αμεσότητα!