SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΟΛΛΙΑΣ : Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Σκιάθου με το Νίκο Πασχάλη

2023-09-12 20:39:31
Στον Συνδυασμός "Σκιάθος για όλους" και με επικεφαλής το Νίκο Πασχάλη συμμετέχει ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ο κ. Παναγιώτης Κόλλιας, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Σκιάθο όπου και κατοικεί μόνιμα. Είναι παντρεμένος με την Αναγνώστου Ζαφειρούλα πρώην Υποψήφια Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και έχουν δύο υπέροχα παιδιά τον Ταξιάρχη και την Χαραλαμπία.
Δραστηριοποιείται στο νησί της Σκιάθου 11 χρόνια ως Μηχανολόγος Μηχανικός καθώς και ως Σύμβουλος Ακίνητης Περιουσίας της εταιρείας REAL ESTATE REMAX DOMI για τις Βόρειες Σποράδες τα  τελευταία 5 χρόνια. Έχει υπάρξει Τεχνικός σύμβουλος και Σύμβουλος ακίνητης περιουσίας επενδύσεων στις Βόρειες Σποράδες, με αρκετές διακρίσεις τα τελευταία χρόνια σε πανελλαδικό αλλά και με την καλύτερη εκπροσώπηση σε παγκόσμιο επίπεδο.
"Αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές με τον Συνδυασμό “Σκιάθος για όλους” του κ. Νίκου Πασχάλη για να συμβάλω στην ανάπτυξη – υποδομή  του τόπου μας για ένα καλύτερο αύριο για όλους τους κατοίκους του νησιού . Το πιστεύω μου είναι ότι πραγματικά όλοι  μπορούμε να συμβάλουμε στην χάραξη ενός καλύτερου αύριο και να κρατήσουμε τα καλά του παρελθόντος.
Έτσι μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σε ένα βιώσιμο μέλλον για τα παιδιά μας. Επίσης γι΄αυτό το μέλλον που ονειρευόμαστε όλοι για τον τόπο μας δεν χωράνε διχόνοιες , αλλά για τον τόπο μας μετράνε οι κάτοικοι του νησιού που όλοι βάζουν το λιθαράκι τους. Οι άνθρωποι κάνουν την διαφορά." τονίζει ο ίδιος