SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Skiathos Trail Run 2023: Ημιμαραθώνιος και διαδρομές για όλους, για να τρέξετε στη Σκιάθο

2023-09-02 13:06:14
Στις 24 Σεπτεμβρίου 2023 τρέχουμε στο Skiathos Trail Run! Με 6 διαδρομές για ενήλικες και παιδιά είναι βέβαιο ότι όλοι θα βρουν τον αγώνα που τους ταιριάζει!
Η εκκίνηση του διεθνή ημιμαραθωνίου ορεινού τρεξίματος 24 χλμ. θα δοθεί στο Παλαιό Λιμάνι μπροστά από το Μπούρτζι. Η διαδρομή αποτελείται από 90% δασικής & ορεινής διαδρομής και 10% ασφάλτινης. Πρόκειται για μια όμορφη διαδρομή που συνδέει την πόλη της Σκιάθου με τη μεσαιωνική πόλη του νησιού, το απαράμιλλης κι άγριας ομορφιάς Κάστρο και αναδεικνύει αφενός τη φυσική ομορφιά της ενδοχώρας του νησιού και αφετέρου την πολιτιστική κληρονομιά του. Το Urban Trail 10 χλμ. έχει σημείο εκκίνησης στο Μπούρτζι. Οι δρομείς θα διασχίσουν μια συναρπαστική διαδρομή μέσα από τα καλντερίμια της πόλης καθώς και γύρω από τη Λίμνη. Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν όλοι/ ες όσοι/ ες είναι 16 ετών και άνω. Παράλληλα θα εκτυλίσσεται αγώνας 800 μ., με την πολύτιμη βοήθεια συνοδών κατά μήκος του παλιού λιμανιού της Σκιάθου. Ποικίλοι δρομικοί αγώνες εξασφαλίζουν ότι όλοι οι μικροί μας φίλοι θα τρέξουν σε διαδρομές φτιαγμένες για αυτούς! Συγκεκριμένα: αγώνας 500 μ. για παιδιά Α΄, Β’ & Γ΄ δημοτικού, 1000 μ.  για μαθητές Δ’- ΣΤ’ Δημοτικού, 1.500 μ. για παιδιά τάξεων Α’, Β’ & Γ’ Γυμνασίου. Η συμμετοχή για όλα τα παιδιά είναι δωρεάν. Σας ενημερώνουμε ότι οι φετινές εκπτώσεις για τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια των αθλητών, συνοδών (άνω των 10 ετών, αφού ήδη 0-4 είναι δωρεάν και 4-10 έχουν 50%) και των οχημάτων τους 20-28/9 ανά εταιρεία και είναι ως εξής:
  • Seajets: 50% round-trip (με επιστροφή) & 30% για one way
  • Αttica Group (Hellenic Seaways, Blue Star): 30% οneway & round-trip
  • Magic Sea (από Αθήνα): 30% για το πλοίο one way & round-trip και 20% για το λεωφορείο
  • Saos Ferries: 20% one way & round-trip
Για να επωφεληθείτε των παραπάνω εκπτώσεων, πρέπει, αφενός να έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σας και αφετέρου να στείλετε email στο ecozinskiathos@gmail.com με τα παρακάτω στοιχεία:
  • Όνοματεπώνυμο και ηλικίες όλων των ατόμων που θα ταξιδέψουν (ενηλίκων & ανηλίκων):
  • Πλοίο και λιμάνι προς Σκιάθο και από Σκιάθο (εάν δεν επιστρέφετε στο ίδιο λιμάνι)
  • Δρομολόγια που σας εξυπηρετούν με ημερομηνίες και ώρες αναχώρησης και επιστροφής
  • Τηλέφωνο επικοινωνίας, καλύτερα κινητό
  • Πινακίδα οχήματος (εάν υπάρχει)
Στη συνέχεια, εμείς ενημερώνουμε με τα στοιχεία σας την εταιρεία και σας απαντούμε με email από ποιο συνεργαζόμενο πρακτορείο της θα εκδώσετε τα εισιτήρια σας με την σχετική έκπτωση. Για περισσότερες πληροφορίες στο τηλ 6948784000 Για εγγραφές, ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο: event.athletopia.com/skiathos-trail