SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Άριστη σχέση με το ψέμα έχει ο κ. Θοδωρής Τζούμας

2023-04-30 10:31:13
Στο πρόσφατο ΔΣ ο κ. Τζούμας αναφέρθηκε επανειλημμένα –και φυσικά ψευδώς– στα δύο "όχι" της αντιπολίτευσης σε έργα του Δήμου και της Περιφέρειας. Η αλήθεια είναι:
  1. Στο έργο του κυκλικού κόμβου, η αρνητική ψήφος αφορούσε στις προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω των έργων και όχι σ' αυτό καθ' αυτό το έργο.
Πέρα από τον μη καθορισμένο χρόνο διάρκειας της ρύθμισης (Οκτώβριος του '23 ή Οκτώβριος του '24) και τα αλλοπρόσαλλα όπως η "συμβολή των οδών Αγ. Φανουρίου και Παπαδιαμάντη", το σχέδιο της πρόχειρης αυτής μελέτης ήταν ασαφές σε ότι αφορά τις λωρίδες προσωρινής κυκλοφορίας, μ' ότι αυτό σημαίνει για καθυστερήσεις τις ώρες αιχμής και φυσικά κίνδυνο ατυχήματος τις βραδινές ώρες. Να σημειωθεί, πως οι ενστάσεις της αντιπολίτευσης εισακούστηκαν από τους υπεύθυνους του έργου, που προχώρησαν στις απαραίτητες διορθώσεις.
  1. 2. Στο θέμα της ασφαλτόστρωσης δρόμων στην επέκταση του σχεδίου πόλης, η αντίρρηση αφορούσε στην απευθείας ανάθεση του έργου ύψους 300000€, με αιτιολόγηση το "κατεπείγον και ανωτέρα βία" λόγω των πλημμυρών του 2020!!!(Ο δρόμος στον Αγ. Ταξιάρχη παραμένει εδώ και τρία χρόνια κατεστραμμένος όπως την επόμενη μέρα της πλημμύρας), την περίοδο εκτέλεσης εργασιών (Ιούλιο – Αύγουστο) και φυσικά την έλλειψη των έργων υποδομής. Θα έχουμε δηλαδή την ασφαλτόστρωση ενός δρόμου και μετά από λίγο καιρό θα τον σκάψουμε για τα έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, φωτισμού και πεζοδρομίων.
Ο κ Τζούμας, απέδειξε για άλλη μία φορά στο Δημοτικό συμβούλιο, την άριστη σχέση του με το ψέμα και τη διαστρέβλωση της πραγματικότητας. Πολύ σύντομα θα δούμε, ποιος είπε ΟΧΙ και πολέμησε υπογείως, το μεγαλύτερο έργο της τελευταίας δεκαετίας στο νησί.