SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

H GOOGLE ΘΑ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙ 1 ΔΙΣ. ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΗΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ / την είδηση προσφέρει το Κατάστημα : ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΣΚΙΑΘΟΥ

2016-11-17 10:00:33

Ψήφος εμπιστοσύνης μετά το Brexit

H Google θα επενδύσει 1 δισ. λίρες για να χτίσει την έδρα της στο ΛονδίνοΗ σχεδίαση των νέων κεντρικών γραφείων στο Λονδίνο που θα ανήκουν στην Google ανατέθηκε στον Thomas Heatherwick, σχεδιαστή, μεταξύ άλλων και του νέου λεωφορείου του Λονδίνου. To Heatherwick Studio συμμετείχε και στη σχεδίαση των περίφημων γραφείων της Google στο Mountain View στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ.
Σε ομιλία του στα υπάρχοντα γραφεία της Google στο Λονδίνο την Τρίτη, ο Πιτσάι μίλησε για το «λαμπρό μέλλον της επιστήμης της πληροφορικής», διακρίνοντας «το ταλέντο, τα εκπαιδευτικά ιδρύματα αλλά και το πάθος για καινοτομία ολόγυρα» στην Μ.Βρετανία. «Με ενθουσιασμό θα συνεχίσουμε να επενδύουμε στο King Cross», είπε ο Πιτσάι αναφερόμενος στην κατασκευή που εκτιμάται ότι θα κοστίσει 1 δισ. λίρες (περίπου 1.165 δισ. ευρώ). Σήμερα, η Google στεγάζεται σε ένα κτίριο πολύ μικρότερης έκτασης στο King Cross και το νέο θα κατασκευαστεί κατά μήκος της σιδηροδρομικής γραμμής Κινγκ Κρος.