SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΙΑΘΟΣ - ΗΜΕΡΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ : "Κάποιοι δεν ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας" | Απαντήσεις δίνουν οι διοργανωτές

2023-03-19 14:45:44
Για την ιστορία....
Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε κάποιες απαξιωτικές αναρτήσεις για την «Ημέρα Αθλητισμού» τη διοργάνωση της οποίας είχε αναθέσει η δημοτική αρχή σε εμάς, Μαίρη Νταλλα. Markos Vatzakas , με την οδηγία να μην λείψει κανείς!!!
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν να είναι μια γιορτή του αθλητισμού με πρωταγωνιστές παιδιά νέους και αθλητικά σωματεία με έδρα τον Δήμο Σκιάθου.
Ο μόνος λόγος της παρέμβασης μας είναι η αποκατάσταση της αλήθειας και δεν πρόκειται να δώσουμε καμία περαιτέρω συνέχεια....
Για την άρτια διοργάνωση της εκδήλωσης ο Δήμος προσκάλεσε όλα τα αθλητικά σωματεία και όσους δραστηριοποιούνται στον αθλητισμό στο νησί την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2023 στις 6μ.μ στο γραφείο του δημάρχου. Στην συγκεκριμένη συνάντηση κάποιοι, όπως επικαλέστηκαν δεν μπόρεσαν να παραβρεθούν για επαγγελματικούς λόγους. Μετά το πέρας της συνάντησης και όπως οφείλαμε επικοινωνήσαμε τηλεφωνικά μαζί τους για να μας στείλουν υλικό και τα στοιχεία των αθλητών των ομάδων τους. Τους ζητήσαμε επίσης να επικοινωνήσουν με τον Αντώνη Κισσουρά υπεύθυνο για την συλλογή , αποθήκευση και προβολή του υλικού της εκδήλωσης.
Κάποιοι δεν επικοινώνησαν ποτέ μαζί του, ούτε έστειλαν σε εμάς συγκεκριμένα στοιχεία, μετά από πολλές προσπάθειες μας, σεβαστήκαμε την άρνηση που εισπράξαμε να μην επιθυμούν να συμμετέχουν στην εκδήλωση και να συνεργαστούν, είχαμε όμως ηθική υποχρέωση να μην αδικήσουμε κανένα παιδί και με προσωπική έρευνα αναζητήσαμε όσα περισσότερα μπορούσαμε να μάθουμε για τους διακριθέντες αθλητές των ομάδων τους.
Πιστεύουμε ότι από πλευράς μας κάναμε ότι ήταν δυνατόν για να τους έχουμε όλους στην εκδήλωση. Κάποιοι επέλεξαν να μην ανταποκριθούν.