SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΚΙΑΘΟΣ : Διαδραστική Θεατρική Παράσταση "Κυνήγι Θησαυρού στο Τσίρκο Fantastico"

2023-03-17 11:36:08
Στο πλαίσιο συνεργασίας του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου με το Δήμο Σκιάθου, στις 21/3, ημέρα Τρίτη και ώρα 09:00 και 11:00 θα πραγματοποιηθούν 2 θεατρικές παραστάσεις από το Κέντρο Πολιτισμού και Τεχνών "Θεατρίνη" με την παιδική διαδραστική παράσταση "Κυνήγι Θησαυρού στο Τσίρκο Fantastico".  Το Τσίρκο Fantastico αναζητά συνεργάτες για τη νέα παράσταση του. Έτσι διοργανώνεται μια οντισιόν, για να βρεθούν οι συντελεστές της νέας παράστασης. Τι γίνεται όμως όταν οι υποψήφιοι πρωταγωνιστές χάνουν βασικά εργαλεία της δουλειάς τους; Mε την βοήθεια των παιδιών η Κομπερ του τσίρκου θα λύσει τους γρίφους και η μπαλαρίνα , ο κλόουν, η σοπράνο, η θηριοδαμαστής με το λιοντάρι, η ζογκλέρ, ο μάγος, ο μίμος, και η ακροβάτης θα ξαναβρούν ο καθένας ότι του λείπει για να μπορέσουν να συνεχίσουν τις πρόβες για την παράσταση. Ομως όλα αυτά ίσως να μη συμβαίνουν σε έναν πραγματικό κόσμο, αλλά σε έναν φανταστικό ..η συνέχεια ...επί σκηνής!
Η θεατρική διαδραστική παράσταση απευθύνεται στα παιδιά του 1ου και 3ου Νηπιαγωγείου Σκιάθου, όπως και του 1ου και 2ου Δημοτικού Σκιάθου και η είσοδος θα είναι ελεύθερη καθώς η θεατρική παράσταση χρηματοδοτείται από το ΝΠΔΔ του Δήμου Σκιάθου ΔΟΑΠΝ. (Δημοτικός Οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού και Νεολαίας).
Η ευρηματική πλοκή και η ποιότητα μιας θεατρικής παράστασης στοχεύει στην καλλιέργειας της θεατρικής και πολιτιστικής παιδείας.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμαρχο Σκιάθο Θεόδωρο Π. Τζούμα , Πρόεδρο του Ν.ΠΔΔ   ΔΟΑΠΝ που υποστήριξε και ανταποκρίθηκε θετικά στο αίτημα του συλλόγου μας καθώς η θεατρική παράσταση "Κυνήγι Θησαυρού στο Τσίρκο Fantastico" εγκρίθηκε στο πλαίσιο πολιτιστικών δράσεων του ΝΠΔΔ ΔΟΑΠΝ.