SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πρωτοποριακή η δράση της Α' Γυμνασίου Σκοπέλου για την καλλιέργεια της Ελιάς | ευχαριστήριο των διοργανωτών

2023-03-12 20:46:31
Την Κυριακή 5 Μαρτίου 2023 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η Εσπερίδα που οργάνωσε η Α΄ Γυμνασίου Σκοπέλου στον πολυχώρο ΟΡΦΕΑ με θέμα: «Η καλλιέργεια της Ελιάς στη Σκόπελο. Σημασία, Προβλήματα, Προοπτικές».  Η κατάμεστη αίθουσα και ο ενθουσιασμός του κοινού έδειξαν την ανάγκη που υπάρχει στο νησί της Σκοπέλου για σωστή και έγκυρη ενημέρωση σε θέματα που έχουν να κάνουν σχέση με το πρωτογενή τομέα. Το πλήθος όμως του κόσμου οφείλετε και στην οργάνωση των μαθητών οι οποίοι έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους , να διαφημίσουν, να συντονίσουν, να παρουσιάσουν την συγκεκριμένη εκδήλωση.
Αποτελεί μια πρωτοποριακή δράση για τα δεδομένα όχι μόνο του νησιού της Σκοπέλου αλλά και γενικότερα. Τα παιδιά ήταν ΥΠΕΡΟΧΑ από όλες τις πλευρές, συνεργάσιμα, ευγενικά, πρόθυμα, συνεπή, χαρούμενα. Ξεδίπλωσαν πτυχές της προσωπικότητάς τους οι οποίες εξέπληξαν το κοινό. Κι όλα αυτά έγιναν πραγματικότητα χάρη στη βοήθεια των γονιών τους, του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων , των επαγγελματιών του νησιού και του Δήμου. Τα συμπεράσματα της Εσπερίδας θα ανακοινωθούν στο κοινό τις επόμενες εβδομάδες.
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την δράση των παιδιών πατήστε εδώ
https://old.skiathoslife.gr/i-elia-kai-to-ladi-sto-epikentro-drasis-tou-gymnasiou-skopelou/?fbclid=IwAR1bb6mKKvEOhwygomnEyO7zW7WVbBSx29kLBgiRFnV6wnBPZLlXEgmDRN4
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν από πολλές πλευρές στην σημερινή μας προσπάθεια. Τον Δήμο Σκοπέλου που μας έδωσε την αιγίδα του! Ευχαριστούμε επίσης τους MEGA χορηγούς μας ·      Τους αδερφούς Προβιά ·      Τη Seajet (Σίτζετ). ·      Τη Δούγια ·      Τη Καρυδιά ·      Στου Δημητράκη Επίσης ευχαριστούμε τους χορηγούς μας: ·      Πίτσα Λατάνα ·      Φραντζέσκος Γιάννης κάβα ποτών ·      Bardon Lounge Bar(Μπαρντον) ·      Νικόλαος Καραθανάσης-Παραγωγός παραδοσιακών προϊόντων-ΣΚΟΠΕΛΙΤΙΚΗ ΓΗ ·      Καλλυντικά Σποράδες - ΓΡΥΠΙΩΤΗΣ ΣΤΕΛΙΟΣ Επίσης μέσα από την καρδιά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε ·      Τους ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ που ήταν συνέχεια κοντά μας ! ·      Τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ για τη συνεχή υποστήριξη ·      Τον κ. Μιχάλη Γεράκη για την άμεση ανταπόκρισή του ·      Το ΕΛΑΙΟΤΡΙΒΕΙΟ  ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ·      Βαγγέλης Κοσμάς – Ταβέρνα Λαδόκολα ·      Αντρέας Καρβέλης-Ταξί ·      Το Κέντρο Βιώσιμης Ανάπτυξης, τέχνης και πολιτισμού του Θωμά Αμυγδαλίτση Τους εκπαιδευτικούς μας ·      κα Κυριακή Θεοδώρου ·      κα Μαρία Καλλικάκη και τον ·      κο Χρήστο Παλαιολόγο ως συντονιστή μας.