SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Άγγελος Ξηντάρης "Χτίζουμε μια Σκόπελο ψηφιακή, σύγχρονη, έξυπνη, βιώσιμη και ανθρωπινή"

2023-01-10 12:45:35
Με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος του Δ.Σ Σκοπέλου κ. Άγγελος Ξηντάρης αναφέρθηκε στην επιτυχή ψήφιση του προϋπολογισμού στο πρώτο δημοτικό συμβούλιο της νέας χρονιάς, τονίζοντας πως παρά τις δύσκολες συγκυρίες σε πολλαπλά επίπεδα, η Σκόπελος προχωρά μπροστά έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδοτήσεις 48000000 € για έργα που έχουν ήδη ξεκινήσει να υλοποιούνται και άλλα ακόμη που έχουν δρομολογηθεί. "Χτίζουμε το νησί του 2030. Χτίζουμε μια Σκόπελο ψηφιακή, σύγχρονη, έξυπνη, βιώσιμη και ανθρωπινή" τονίζει χαρακτηριστικά. Δείτε αναλυτικά την ανάρτηση:
"Προϋπολογισμός.
Χθες στη 1η συνεδρίαση του έτους το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου ψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου για το έτος 2023. Ο προϋπολογισμός συντάχθηκε με υπευθυνότητα, διαφάνεια και ρεαλισμό  αξιοποιώντας τα χρήματα του Δημοσίου με τον καλλίτερο τρόπο, ιεραρχώντας τις προτεραιότητες και τις ανάγκες του πολίτη αν και ταξιδεύουμε με δύσκολες συνθήκες λόγω της υγειονομικής, ενεργειακής, κλιματικής, πληθωριστικής και γεωπολιτικής κρίσης.
Χτίζουμε το νησί του 2030.
Χτίζουμε μια Σκόπελο ψηφιακή, σύγχρονη, έξυπνη, βιώσιμη και ανθρώπινη.
Μας έχουν εγκριθεί, χρηματοδοτηθεί και υλοποιούνται έργα 48000000 ε.
Επενδύουμε στην καινοτομία, στις νέες τεχνολογίες, στην πράσινη διαχείριση, βελτιώνοντας την καθημερινότητα, και φυσικά στον πρωτογενή τομέα, στις υπηρεσίες και στον τουρισμό. Τα αποτελέσματα του τουρισμού όλοι μας τα αντιληφθήκαμε και εισπράξαμε, όπως διαφήμιση, προβολή, εξωστρέφεια, νέα πλοία, νέες γραμμές, επενδύσεις πεντάστερων ξενοδοχείων, νέες σύγχρονες επιχειρήσεις μικρές και μεγάλες αγκαλιάζουν όλο το νησί.
Σας κοιτάμε στα μάτια, συνεχίζουμε, δουλεύουμε και συνεργαζόμεθα με θεσμούς και φορείς για να κάνουμε το δημόσιο χρήμα μετρήσιμο και ωφέλιμο έργο.
Σας ευχαριστούμε όλους.
Συνεχίζουμε δυναμικά με την στήριξή σας."