SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Π. Χρηστίδης από τον Βόλο: «Είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε- Δεν έχουμε ταβάνι» (video)

2022-10-18 00:31:12
Στον Βόλο βρίσκονται ο Βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Μουλκιώτης και το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου Παύλος Χρηστίδης σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής στο Μεταξουργείο. Σε δηλώσεις του ο κ. Χρηστίδης τόνισε πως η Ελλάδα χρειάζεται μία άλλη φωνή κι αυτή είναι του ΠΑΣΟΚ ενώ για σενάρια συνεργασιών το μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου υποστήριξε πως το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει κι αυτό σημαίνει ότι δεν βάζει ταβάνι σε ότι αφορά στα ποσοστά του.
Το ΠΑΣΟΚ προχωρά με συγκεκριμένες θέσεις και πρόγραμμα στο δρόμο προς τις εθνικές εκλογές επεσήμανε, μεταξύ άλλων ο Βουλευτής Βοιωτίας και Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Μουλκιώτης, τονίζοντας πως η επίσκεψη στον Βόλο σηματοδοτεί την υλοποίηση του τρίτου σκέλους του σχεδιασμού του ΠΑΣΟΚ, που είναι η πορεία προς τον λαό και η συζήτηση με τους πολίτες πάνω στις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, μιας και το επόμενο χρονικό διάστημα θα υπάρξει η διαδικασία ολοκλήρωσης του σχεδίου του προγράμματος και να τεθεί σε γνώση του ελληνικού λαού.
“Με αυτό το πρόγραμμα θα προχωρήσουμε και θα ζητήσουμε την ψήφο του ελληνικού λαού, να δώσει όση μεγαλύτερη δύναμη μπορεί στο ΠΑΣΟΚ προκειμένου να υλοποιήσει το σχέδιο του, με καθαρά σοσιαλδημοκρατικό προσανατολισμό προς όφελος των χαμηλών και ευάλωτων νοικοκυριών, σε όφελος της εργατικής τάξης, του αγροτικού τομέα, σε όφελος των πολλών και όχι των λίγων που ευνοεί η κυβέρνηση”, σημείωσε ο ίδιος, ενώ σε ότι αφορά στην ετοιμότητα των ψηφοδελτίων για την Μαγνησία, ο Βουλευτής ανέφερε πως υπάρχει έντονη κινητικότητα για τις εθνικές εκλογές και έπειτα θα γίνει η επεξεργασία των υποψηφιοτήτων και για τις εκλογές αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού. Σε ότι αφορά στην κριτική που δέχεται το ΠΑΣΟΚ για μονοθεματική πολιτική με το θέμα των υποκλοπών ο κ. Μουλκιώτης τόνισε πως μόνο το ΠΑΣΟΚ έχει προτάσεις και θέσεις για όλα τα θέματα που αφορούν στην κοινωνία και είπε χαρακτηριστικά “η πλάκα τέρμα σε ότι αφορά σε αυτόν τον αφελή και παιδαριώδη ισχυρισμό της δεξιάς, ότι το ΠΑΣΟΚ είναι μονοθεματικό. Είναι απαράδεκτο να σέρνεται αυτό από τα φιλικά μέσα ενημέρωσης, τα μέσα του Πέτσα, γιατί δεν υπάρχει άλλος λόγος αντιπολίτευσης. Αυτό είναι που μαραζώνει κι έχει πρόβλημα η ΝΔ; Δεν είναι μονοθεματικός ο διάλογος, δεν είναι μονοθεματική η αντίληψη του ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ προχωρά προς όλες τις κατευθύνσεις με συγκεκριμένο πρόγραμμα και θέσεις για όλα τα ζητήματα”.
Π. Χρηστίδης: Είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε Ο κ. Χρηστίδης από την πλευρά του αναφέρθηκε στην πορεία που θα κινηθεί ο ΠΑΣΟΚ και σε τυχόν συνεργασία υπογραμμίζοντας πως το κόμμα είναι εδώ για να πρωταγωνιστήσει και αυτό σημαίνει ότι δεν βάζει ταβάνι στα ποσοστά. “Τα χαρτιά μας είναι απολύτως ανοιχτά προς όλους. Δεν είμαστε εδώ για να γίνουμε ένα συμπλήρωμα κάποιου. Μετά τη δοκιμή που έκανε ο ελληνικός λαός με τον ΣΥΡΙΖΑ, τη ΝΔ είναι σαφές ότι χρειάζεται μια άλλη επιλογή. Απέναντι σε αυτά που κάνει ο κ. Μητσοτάκης, που είναι πολύ διαφορετικά από αυτά που έταξε στους πολίτες το 2019 χρειάζεται μια άλλη φωνή και θέλουμε να είναι η δικιά μας πρωταγωνιστική φωνή. Δεν είμαστε εδώ για να πάρουμε ένα ποσοστό διψήφιο ή να μας βάλει κάποιος ταβάνι. Είμαστε εδώ για να πρωταγωνιστήσουμε κι αυτό σημαίνει ότι δεν έχουμε ταβάνι”. Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση: