SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Βόλος: Τρια χρόνια μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του ο Γ. Κολέτσος “ευχαριστεί” τη ζωή με ένα video

2022-10-12 16:18:05
Εδωσε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή και τρια χρόνια μετά τον ξυλοδαρμό του “γιορτάζει” με ένα βίντεο την αγάπη του για ζωή ο Γιάννης Κολέτσος.
Ο Γιάννης όταν ηταν 27 χρονών που ξυλοκοπήθηκε από τους μπράβους ενός νυχτερινού κέντρου, επειδή… ούρησε σε κοντινή απόσταση από το μπαρ στην περιοχή Παλαιά μόλις βγήκε από αυτό έχοντας καταναλώσει αρκετό αλκοόλ! Το περιστατικό συνέβη τον Οκτώβριο του 2019, τα ξημερώματα μιας Κυριακής,  και, όπως κατέθεσε φίλος του θύματος που είδε την σκηνή, οι δυο μπράβοι του μπαρ χτύπησαν το νεαρό με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να χτυπήσει στο κεφάλι. Ωστόσο, κατάφερε να φτάσει στο σπίτι του στη Νέα Ιωνία, αλλά από τότε δεν έδωσε σημεία ζωής και το απόγευμα της Κυριακής οι φίλοι του ανησύχησαν. Έτσι, έσπασαν την πόρτα του σπιτιού του και τον βρήκαν αναίσθητο. Ο 27χρονος τότε Γιάννης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση για να αντιμετωπιστούν δύο αιματώματα που έφερε στον εγκέφαλο. Ο ίδιος “γιορτάζει” τη ζωή προβάλλοντας με ένα βίντεο στο instagram την μεγάλη περιπέτεια επιβίωσης. Περιπέτεια σκληρή .
 
Ο Γιάννης με ένα συγκινητικό μήνυμα ευχαριστεί όλους όσοι τον στήριξαν:
 
“Ο τρίτος χρόνος τελείωσε πιο δημιουργικός, δυναμικός και γεμάτος νέες θεραπείες. Ακόμα πάω στα τυφλά καθώς ούτε οι ειδικοί δεν μπορούν να κάνουν διάγνωση για το τι μέλλει γενέσθαι. Εγώ θα συνεχίσω να προσπαθώ, να αγωνίζομαι και να ξεπερνάω κάθε εμπόδιο που υπάρχει στον δρόμο μου. Καλά τα πάω. Το πιο βασικό φυλαχτό μου είναι η αγάπη που λαμβάνω καθημερινά και ειλικρινά νιώθω ευγνώμων που μέσα σε τόση βρωμιά έχω την τύχη να την βιώνω τόσο έντονα. Ένα μεγάλο ευχαριστώ λοιπόν σε όλους εσάς αλλά και στους θεραπευτές @nikos_binas @alexandros_nasiakos @ioanna.strg @evelinagialidi @eirini.sarra @plakas.k και ειδικά τις @mary_lena_kr και @lena.tsilafaki