SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ξεκίνησε το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN με την συμμετοχή του ΑΟ Σκοπέλου | Οι δηλώσεις του Γ. Τσακαλη για την πρώτη νίκη

2022-06-27 21:20:21

Με τους απογευματινούς αγώνες της πρώτης ημέρας ξεκίνησε το 1ο SUMMER CUP- ZAGORIN. Αν και οι θερμοκρασίες ήταν υψηλές για την εποχή και είχε προηγηθεί ταξίδι για όλες τις ομάδες, τα κορίτσια δεν πτοήθηκαν κι έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, αποδίδοντας σε πολύ υψηλά επίπεδα, γεγονός που ενθουσίασε όσους έσπευσαν να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

Το πρόγραμμα συνεχίζεται την Τρίτη (28/6) με αγώνες τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα.

Οι αναμετρήσεις είναι χωρισμένες σε δυο ζώνες το πρωί (10:00’, 11:30’) και σε τρεις χρονικές ζώνες το απόγευμα (17:00’, 18:30’, 20:00’).

Ο προπονητής του ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ τόνισε πως στο πρώτο παιχνίδι για το τουρνουά Zagorin η νέα ομάδα των κορασίδων του ΑΟ Σκοπέλου επικράτησε της ομάδας της Αμιλας 2 με 2-1 σετ. Το αποτέλεσμα καμια σημασία δεν έχει καθώς για την νέα ομάδα μας από τα 9 κορίτσια που αγωνίστηκαν τα 6 έπαιξαν για πρώτη φορα. Αύριο ακολουθούν ματς πιο δυσκολα με αξιόλογες ομάδες οποτε τα κορίτσια μας θα αποκομίσουν ακόμα περισσότερες εμπειριες σε δύσκολες συνθήκες. Αξίζει να σημειωθεί η απουσία δυο βασικών παικτριων μας από το τουρνουά λόγο υποχρεώσεων. Για πρώτη φορα αγωνιστηκαν: Κομανακου Κατερίνα, Καραγιώργου Βιολέτα, Καρυοφύλλη Εύα, Αναγνώστου Χριστίνα, Κορεντη Σπυριδούλα και η πιο μικρή της ομαδας Παπαλεξοπουλου Βαλια (12 ετών) και πλαισίωσαν τις Κοσμα Νίκη, Τριανταφυλλου Ουρανια και Πατσή Σοφία.