SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΕΡΙΣΣΗΣ : 14 ενέργειες της Δημοτικής Αρχής για καλύτερη σεζόν

2022-06-11 19:40:23
Φίλες και φίλοι καλησπέρα.
Το καλοκαίρι παρά τα παρατράγουδα του καιρού ήρθε με πολύ καλές προϋποθέσεις.
Θα συνεχίσουμε απερίσπαστα να δουλεύουμε για το νησί μας σε όλους τούς τομείς .
Έχουμε και λέμε.
1) Μέχρι τις 18 Ιουνίου ολοκληρώνεται η δημοπρασία 2 επιπλέον αδειών λεωφορείων για τη γραμμή Σκόπελος Λουτράκι.
2) ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση των δαπέδων στα προαύλια των Σχολείων.
3) βγήκε η τελεσίδικη δικαστική απόφαση για την επισκευή του κλειστού Γυμναστηρίου . Ως εκ τούτου το έργο μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να ξεκινήσει.
4) Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση με τις γεωτρήσεις-αγκυρώσεις και τον κεφαλόδεσμο του έργου του δρόμου του Αγ. Κων/ νου. Προσωρινά παραδόθηκε στην κυκλοφορία λόγω καλοκαιριού και θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο.
5) Επισκευάσθηκε η ασφαλτόστρωση του επαρχιακού Γλώσσα -Λουτράκι για το έργο του Βιολογικού Γλώσσας .
6) Επισκευάσθηκαν τα ασφαλτικά στους δρόμους ,
Αη Γιάννης Καστρί και Περιβολιού.
7) Καθαρίζεται όλο το αγροτικό δίκτυο και συντηρείται .
8) Ολοκληρώθηκαν οι επισκευαστικές εργασίες στο λιμάνι της Σκοπέλου .
9) Προμηθευθήκαμε νέα πίλαρς για το λιμάνι Λουτρακίου και την Μαρίνα του Έλιος όπου και τοποθετήθηκαν.
Βρήκαμε δε δυστυχώς στο κτήριο της Μαρίνας του Έλιος εγκαταλελειμμένα αχρησιμοποιητα και κατεστραμμένα 26 πίλαρς και μέσα στα κουτιά κλειστά 4 μεγάλα αλουμινένια φωτιστικά σώματα αχρησιμοποιητα .
10) Ολοκληρώθηκε η ανακατασκευή του οικίσκου στον Αγνώντα και η μετατροπή του σε ψηφιακή γωνιά ανάδειξης του ναυαγίου του " Χριστόφορος" και του υποθαλάσσιου πλούτου του νησιού μας.
11) Ολοκληρώθηκε όλο το παραλιακό μέτωπο και τοποθετήθηκαν νέα παγκάκια , κολονάκια προστασίας, μπάρες και γκαζόν με δένδρα στο χώρο του μνημείου των Ηρώων.
12) Τοποθετούνται 35 ξύλινες πινακίδες σε συνεργασία με την Π.Υ σε όλες τις εισόδους στο δάσος και τις παραλίες για την πυροπροστασία .
12) Πραγματοποιείται έκθεση φωτογραφίας στο "Σαράφειο" στην Αθήνα για ένα 10ημερο από τους istagrammers που είχαμε φέρει στο νησί μας πέρυσι.
13) Συνεχίζουμε την προβολή του νησιού μας με όλα τα μέσα .
14) Τεράστια επιτυχία μας που το Μàma mia επαναπατρίζεται στο νησί μας θεατρικά.
Στην μουσικό θεατρική παράσταση "mama mia" που παίζεται στο Λονδίνο επί σειρά ετών όπου στο διαφημιστικό τους έγραφαν ότι το έργο διαδραμματίζεται σε ένα Ελληνικό νησί. Συμφωνήσαμε και αναγράφεται πλέον ότι το έργο διαδραμματίζεται στο Ελληνικό νησί ΣΚΟΠΕΛΟΣ.
Τέλος πολύ σημαντική εξέλιξη υπάρχει για την Λιμνοδεξαμενή του Πανόρμου που μετά απο 3 χρόνια αγώνα ο Πρωθυπουργός εδωσε εντολή για 1.000.000 ευρω μέσω του Υπ.Γεωργίας προκειμένου η Λιμνοδεξαμενή να γίνει λειτουργική και να επισκευασθούν οι ατέλειές της.
Συνεχίζουμε τις πολιτιστικές εκδηλώσεις μας Αύριο Κυριακή στις 9μμ με την χορωδία της Εμπορικής αφιερωμένη στην μνήμη του πρώην Δημάρχου Γιώργου Μιχελή.
Καλό απόγευμα.