SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Βόλος: Στις δικαστικές αίθουσες ο τραγικός θάνατος του λογιστή Δ. Παπαχρήστου μετά από τροχαίο

2022-05-10 08:54:57
Tραγική κατάληξη είχε στις 8 Μαΐου του 2021 η βόλτα για έναν 50χρονο ποδηλάτη, που έχασε την ζωή του, όταν παρασύρθηκε από αυτοκίνητο, στον παράδρομο εξόδου από τον οδικό κόμβο του δρόμου Βόλου – Λάρισας προς τον Περιφερειακό του Βόλου.
Ο οδηγός του επιβατικού που παρέσυρε τον ποδηλάτη, πατέρα ανήλικων παιδιών, αφού τον χτύπησε, τον εγκατέλειψε και εξαφανίστηκε. Θύμα του θανατηφόρου τροχαίου ήταν ο Δημήτρης Παπαχρήστος 50 ετών από τον Βόλο, πατέρας τριών παιδιών, ο οποίος εργαζόταν ως λογιστής στον Αγροτικό Συνεταιρισμό Νέας Αγχιάλου «Η ΔΗΜΗΤΡΑ». Ο 50χρονος παρασύρθηκε από το ΙΧ, που τον έσερνε στο οδόστρωμα επί πολλά μέτρα. Σε απόσταση τουλάχιστον 20 – 30 μέτρων από το σημείο που βρισκόταν το ποδήλατό του υπήρχαν αίματα στο οδόστρωμα. Ο οδηγός του αυτοκινήτου , εκπαιδευτικός, εντοπίστηκε και συνελήφθη 20 λεπτά μετά. Αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε 54χρονο Βολιώτη, ο οποίος δήλωσε ότι δεν κατάλαβε ότι σκότωσε τον ποδηλάτη. Εντύπωση, προκάλεσε ωστόσο το γεγονός ότι η σύλληψή του έγινε έξω από συνεργείο αυτοκινήτων.
Χθες στο Τριμελές του Βόλου θα γινόταν η δίκη του 54χρονου οδηγού που κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και εγκατάλειψη, ο οποίος ζήτησε να υπάρξει ποινική διαπραγμάτευση και η δίκη ορίστηκε για τις 24 Μαϊου. Ο ίδιος έχει υποστηρίξει πως δεν κατάλαβε πως χτύπησε άνθρωπο γι΄αυτό και έφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος