SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΕΠΣΘ πλέι-ουτ: Με ψυχολογία στα ύψη, η Σκιαθος προετοιμάζεται για τον αγώνα της χρονιάς

2022-05-05 22:10:18

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά τη νίκη επί της Αγχιάλου (0-1) την περασμένη Δευτέρα, η ομάδα της Σκιάθου  υποδέχεται στην έδρα της τον Αστέρα Ριζομύλου, μια ομάδα που βρίσκεται ένα βαθμό πιο πάνω στο βαθμολογικό πίνακα κι επίσης παλεύει για την παραμονή στην Α’ ΕΠΣΘ..

Η αναμέτρηση  που γίνεται στο πλαίσιο της 9ης και προτελευταίας αγωνιστικής του πρωταθλήματος πλέι-άουτ της Α’ κατηγορίας, έχει οριστεί για το μεσημέρι της προσεχούς Κυριακής, στις 13:30’ και αναμένεται να κρίνει πάρα πολλά στην υπόθεση παραμονής, αφού με νικη η ομάδα της Σκιάθου περνά στην τρίτη προνομιούχο θέση, που δίνει και την παραμονή στην κατηγορία, μια αγωνιστική πριν το φινάλε.

Για την ομάδα του Βασίλη Μυγδαλάκη η προετοιμασία συνεχίζεται σε κανονικούς ρυθμούς, με όλους να βρίσκονται σε πλήρη εγρήγορση. Η ομάδα δεν θα έχει ιδιαίτερες απουσίες, δεδομένου ότι απόντας θα είναι μόνο ο Θωμάς Σταμέλος, που αποβλήθηκε με δυο κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με την Αγχιάλο.

Οι ποδοσφαιριστές της Σκιάθου πιστεύουν στις δυνατότητές τους και θεωρούν ότι είναι ένα παιχνίδι στα μέτρα τους, παρόλο που έχουν να κάνουν με ένα σοβαρό αντίπαλο και το μόνο που ζητούν είναι η ποιότητα της ομάδας τους να αποτυπωθεί στον αγωνιστικό χώρο.

Σε τέτοια παιχνίδια που αγωνιστικά πάνε στην “κόψη του ξυραφιού”, προφανώς και ο παράγοντας τύχη είναι σημαντικός, ειδικά αν αναλογιστούμε πως εντός έδρας ήταν πολλές οι περιπτώσεις που η νίκη χάθηκε την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, όλοι στην πλευρά των γηπεδούχων είναι ορκισμένοι να κάνουν το αδύνατο - δυνατό και να κρατήσουν στο νησί το “τρίποντο”  που θα γείρει υπέρ τους τις πιθανότητες για παραμονή στην κατηγορία.

Θ ΟΜΑΔΑ             ΒΑΘ

1 ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ    42

2 ΦΘ ΑΓΧΙΑΛΟΣ    30

3 ΑΣΤΕΡΑΣ ΡΙΖ.    28

4 ΣΚΙΑΘΟΣ         27

5 ΑΕ 2002            26

6 ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 25

7 ΔΑΦΝΗ             18

8 ΜΥΡΜΗΔΟΝΕΣ   17

9 ΔΙΑΓΟΡΑΣ          8

10 ΜΑΚΡΙΝΙΤΣΑ    0