SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

"Αθλητικά Μονοπάτια" με την δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος(ΙΣΝ) στην Αλόννησο

2022-03-30 16:21:09
Καλοκαιρινά προγράμματα «Αθλητικά Μονοπάτια 2022», που διοργανώνει το Τμήμα Αθλητικής Αριστείας – Sports Excellence υπό την επιστημονική επίβλεψη της Α΄ Ορθοπαιδικής Χειρουργικής Κλινικής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και υλοποιεί η ΑΜΚΕ «Αναγέννηση & Πρόοδος» με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ). Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο το καλοκαίρι και συγκεκριμένα 1-23 Ιουλίου καλοκαιρινή κατασκήνωση δωρεάν για τους μαθητές και τις μαθήτριες του Δημοτικού Σχολείου με τίτλο «Αθλητικά μονοπάτια» .
Το καλοκαιρινό camp είναι δωρεάν και περιλαμβάνει εκμάθηση κολύμβησης, ποικίλες αθλητικές δραστηριότητες, επαφή με λιγότερο δημοφιλή αθλήματα, μουσικοκινητικά & κιναισθητικά παιχνίδια, δημιουργική απασχόληση, ενημέρωση και ευαισθητοποίηση μέσω διαδραστικών δραστηριοτήτων που αφορούν στη διατροφή και το περιβάλλον. Οι στόχοι του προγράμματος είναι: η βελτίωση των κινητικών δεξιοτήτων, η ψυχική ευεξία, η κοινωνικοποίηση και η εκμάθηση νέων αθλημάτων. Επιπλέον, κύριο μέλημά μας είναι η ασφάλεια των παιδιών και η διατήρηση υψηλού παρεχόμενου επιπέδου υπηρεσιών.
Όσοι επιθυμείτε να λάβει μέρος το παιδί σας στην καλοκαιρινή κατασκήνωση παρακαλώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας να δηλώσετε συμμετοχή είτε στη Διευθύντρια του σχολείου (2424065215) είτε στην πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων(6982315721) προκειμένου να ενημερωθούν οι αρμόδιοι για τον αριθμό συμμετοχών και να προγραμματίσουν τις δράσεις και τους γυμναστές που θα χρειαστούν.
Σας ευχαριστούμε πολύ.