SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας : Τηλεδιάσκεψη με βουλευτές και φορείς του τουρισμού

2022-03-08 18:00:22

Την Κυριακή 6 Μαρτίου 2022 πραγματοποιήθηκε τηλεδιάσκεψη μετά από πρόσκληση της  Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας προς τους Υφυπουργούς και Βουλευτές της περιοχής μας και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μαγνησίας, την ΟΕΒΕΜ, τον Σύλλογο Ενοικιαζομένων Μαγνησίας και τις Ενώσεις Ξενοδόχων Σκιάθου, Σκοπέλου, Αλοννήσου.

Στην τηλεδιάσκεψη παρευρέθησαν  ο βουλευτής Μαγνησίας και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος Ν.Δ., κος. Χρήστος Μπουκώρος, ο συνεργάτης του βουλευτή Ν.Δ. Μαγνησίας κου. Αθανάσιου Λιούπη και Πρόεδρος του Γεωπονικού Συλλόγου κος. Κωνσταντίνος Λάμπρου, η εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Μαγνησίας, κα. Θέκλα Καμμένου, η Πρόεδρος της ΟΕΒΕΜ, κα. Δωροθέα Καναβιτσά, η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου, κα. Μαίρη Διαμάντη και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Ξενοδόχων, Γιώργος Ζαφείρης (Πρόεδρος), Βασίλης Καραουλάνης (Α’Αντιπρόεδρος),  Γιώργος Μποτσιβάλης (Β’Αντιπρόεδρος), Γρηγόρης Κοντορίζος (Γενικός Γραμματέας), Δήμητρα Αγριγιάννη (Αναπλ. Γενική Γραμματέας), Βασίλης Ασδεράκης (Ταμίας),  Ευαγγελία Βενιέρη (Μέλος).

Στην έκτακτη αυτή τηλεδιάσκεψη παρουσιάσαμε τα μεγάλα προβλήματα στον κλάδο του τουρισμού και γενικότερα των επιχειρηματιών στην περιοχή μας . Επισυνάπτονται τα θέματα που συζητήθηκαν και τα αιτήματά μας πάνω σε αυτά.