SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Εταιρικά δώρα που ξεχωρίζουν

2022-02-21 17:08:29
Η επιλογή του τέλειου εταιρικού δώρου μπορεί να είναι ένα δύσκολο έργο. Ακολουθούν 5 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε το τέλειο εταιρικό δώρο για τους συνεργάτες σας:
  1. Σκεφτείτε τον παραλήπτη.
Το πρώτο βήμα για να βρείτε το σωστό εταιρικό δώρο είναι να σκεφτείτε τους παραλήπτες σας. Μάθετε τα ενδιαφέροντα, τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Άλλωστε, ένα εταιρικό δώρο αποτελεί προέκταση της προσωπικότητας και της μάρκας σας. Επομένως, επιλέξτε κάτι που να αντικατοπτρίζει το ποιοι είστε ως εταιρεία και τι κάνετε.
  1. Επιλέξτε ένα ποιοτικό προϊόν που θα διαρκέσει περισσότερο.
Όταν επιλέγετε ένα εταιρικό δώρο βεβαιωθείτε ότι πρόκειται να χρησιμοποιείται συχνά και για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αν θέλετε ο παραλήπτης να το χρησιμοποιεί και στο μέλλον, τότε θα πρέπει να επιλέξετε κάτι υψηλής ποιότητας, όπως δερμάτινα χαρτοφυλάκια, τσάντα ταξιδιού ή τσάντες TOUS https://www.classico.gr/el-GR/tous/r=200000038300 , για παράδειγμα.
  1. Βεβαιωθείτε ότι είναι χρήσιμο και πρακτικό για τον τρόπο ζωής του καθενός!
Το κλειδί είναι να βρείτε ένα αντικείμενο που να είναι όχι μόνο χρήσιμο αλλά και πρακτικό για κάθε τρόπο ζωής ή επάγγελμα, ώστε όλοι να μπορούν να απολαύσουν την παραλαβή του όσο και να το χρησιμοποιούν καθημερινά στη δουλειά τους στη δουλειά ή στη ζωή τους στο σπίτι εκτός ωραρίου εργασίας! Και μην ξεχνάτε και τον χρωματικό συντονισμό- αυτό θα βοηθήσει να εξατομικεύσετε ακόμα περισσότερο κάθε δώρο! Ένα ζευγάρι Hogan Ανδρικά https://www.classico.gr/el-GR/sneakers/r=100020633800 , είναι ένα ζευγάρι παπούτσια που κάποιος μπορεί να τα φοράει παντού και να θυμάται για πολύ καιρό την εταιρία σας!
  1. Το δώρο θα πρέπει να αντικατοπτρίζει την εικόνα της επωνυμίας σας
Πολλές εταιρείες επιλέγουν να συμπεριλάβουν το λογότυπό τους στα εταιρικά δώρα, ειδικά αν έχουν δημιουργηθεί ή σχεδιαστεί αποκλειστικά για τη συγκεκριμένη εταιρεία. Αυτό συμβάλλει στη δημιουργία αναγνωσιμότητας της μάρκας μεταξύ των πελατών και των επιχειρηματικών εταίρων και διατηρεί την εταιρεία σας στην κορυφή του μυαλού. Επιπλέον, επιλέγοντας αντικείμενα με παρόμοιο
  1. Μην ξεχνάτε τη συσκευασία!
Φροντίστε να υπάρχει σήμανση με το λογότυπο σας ή και μια κάρτα με μήνυμα στο εσωτερικό της συσκευασίας. Τα εταιρικά δώρα είναι πάντα μια καλή ιδέα, ειδικά όταν θέλετε να ευχαριστήσετε πιστούς πελάτες ή μακροχρόνιους συνεργάτες. Είναι επίσης ο τέλειος τρόπος για να δημιουργήσετε νέες επαφές και να ενισχύσετε τις σχέσεις σας μαζί τους!