SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην κορυφή των Περιφερειακών Λογιστικών Γραφείων η Brain Aνάπτυξη ΕΠΕ του Αργύρη Χαδούλη

2022-02-18 22:40:05
Την Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής των “Accounting Awards 2022 powered by PROSVASIS , a softone company” και περισσότερα από 200 στελέχη επιχειρήσεων έδωσαν το παρών στη γιορτή για τον κλάδο της λογιστικής και της οικονομικής διοίκησης.
Για πρώτη φορά σε δια ζώσης τελετή απονομής, καθώς η πανδημία και τα περιοριστικά μέτρα είχαν αποτρέψει την πραγματοποίηση αντίστοιχης εκδήλωσης πέρσι, περισσότερα από 180 στελέχη των επιχειρήσεων που διαγωνίστηκαν στα φετινά Accounting Awards 2022 powered by PROSVASIS a softone company, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν το βράδυ της Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου στο Radisson Blu Park στην Αθήνα και να γιορτάσουν με αφορμή τη διάκρισή τους.
Οι εταιρείες συμβουλευτικών και λογιστικών υπηρεσιών που διαγωνίστηκαν και διακρίθηκαν στην δεύτερη διοργάνωση των Accounting Awards, παρουσίασαν έργα που αποδεικνύουν ότι το επίπεδο των οικονομικών και λογιστικών υπηρεσιών στη χώρα μας είναι υψηλό, αξιοποιεί την καινοτομία και την τεχνολογία και προσαρμόζεται δυναμικά στις συνθήκες και τις νέες τάσεις. Η Brain Ανάπτυξη ΕΠΕ αναδείχθηκε κορυφαίο Περιφερειακό Λογιστικό γραφείο 

Είναι μέλος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Κεντρικής Ελλάδος (ΣΒΘΚΕ) και του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μαγνησίας. Αποτελεί την επιχειρηματική έκφραση του Λογιστού Α΄ τάξης Αργύρη Γ. Χαδούλη (αρ.00249/01). Η Brain – Ανάπτυξη Ε.Π.Ε. στεγάζεται σε γραφεία στην παραλία του Βόλου (Κ. Καρτάλη 1-Αργοναυτών) , άριστα επανδρωμένα και εξοπλισμένα και ικανά να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της εποχής, ενώ διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα γραφεία στη Σκιάθο (Κτίριο «Ήρκος») και στη Σκόπελο.

Η εταιρεία πιστεύει στη χρησιμότητα της σύγχρονης τεχνολογίας και στόχος της είναι να υιοθετεί και να αξιοποιεί όλες τις προτάσεις της, εφόσον σέβονται τον πελάτη και προσφέρουν στην επιχείρησή του οικονομικά και ποιοτικά πλεονεκτήματα. Οι εργασίες είναι αυτοματοποιημένες στο σύνολο τους, αυξάνοντας έτσι την αποδοτικότητα και την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών. https://youtu.be/KfyGgRVPwjo