SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Πρόσκληση για διάθεση υλικού ή τη συμμετοχή επαγγελματιών στο περίπτερο του Δήμου Σκοπέλου στην Philoxenia

2021-11-01 17:46:50
Ο Δήμος Σκοπέλου και η Επιτροπή Τουρισμού προσκαλούν τους επαγγελματίες του τουρισμού της Σκοπέλου να αξιοποιήσουν το περίπτερο του Δήμου στην έκθεση τουρισμού «Philoxenia 2021» στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να προγραμματίσουν και να πραγματοποιήσουν συναντήσεις για την ανάδειξη των τουριστικών υπηρεσιών τους. Εναλλακτικά σε περίπτωση που δεν είναι εφικτή η φυσική παρουσία τους στην έκθεση, οι επαγγελματίες μπορούν να διαθέσουν έντυπο προωθητικό υλικό που θα διανεμηθεί στο περίπτερο του Δήμου για την προβολή των τουριστικών  επιχειρήσεων και δραστηριοτήτων τους. Ο Δήμος Σκοπέλου θα λάβει μέρος στη δημοφιλή διεθνή έκθεση τουρισμού της Θεσσαλονίκης, «Philoxenia 2021» το διάστημα 12-14 Νοεμβρίου 2021 για την προβολή του προορισμού στη σημαντική ταξιδιωτική αγορά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας που φέτος έδειξαν την ισχυρή προτίμηση τους στη Σκόπελο με επισκέψεις εκατοντάδων τουριστών από τις συγκεκριμένες περιοχές. Στο πλαίσιο της εκθεσιακής συμμετοχής, οι εκπρόσωποι του Δήμου και της Επιτροπής Τουρισμού θα παρουσιάσουν επαρκώς τον προορισμό, ενημερώνοντας  ταξιδιώτες,  τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και bloggers. Σε περίπτωση ενδιαφέροντος για τη διάθεση εντύπου προωθητικού υλικού (φυλλάδια), οι επιχειρηματίες και επαγγελματίες του τουρισμού παρακαλούνται να επικοινωνήσουν έως την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με:
  • Την Πρόεδρο της Επιτροπής Τουρισμού του Δήμου, Ιωάννα Ευσταθίου στο τηλέφωνο 6948485567, εφόσον οι επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη Χώρα Σκοπέλου.
  • Και το μέλος της Επιτροπής Τουρισμού Εύα Καραμεσίνη (6970414443) για όσες επιχειρήσεις δραστηριοποιούνται στη Γλώσσα, το Λουτράκι και το Έλιος-  Νέο Κλήμα.