SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην Διεθνή Έκθεση "Philoxenia 2021" o Δήμος Σκιάθου

2021-10-20 22:20:10

H PHILOXENIA αποτελεί την ετήσια συνάντηση των τουριστικών επιχειρήσεων, φορέων και οργανισμών στην Ελλάδα. Είναι το γεγονός που αφουγκράζεται την παγκόσμια τουριστική αγορά και συντονίζεται με τις ανάγκες του επαγγελματία και τις επιθυμίες του ταξιδιώτη, ώστε να μπορεί να συμβάλει ουσιαστικά στην ανάδειξη προορισμών και εμπειριών αλλά και υψηλού επιπέδου υπηρεσιών.

Επιχειρηματίες του τουρισμού, υπεύθυνοι λήψης αποφάσεων, αγοραστές (hosted buyers) από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και απλοί επισκέπτες που αναζητούν πληροφορίες για την επόμενη ταξιδιωτική τους απόδραση, συνθέτουν το προφίλ μιας έκθεσης, η οποία 36 χρόνια τώρα, αποτελεί συνώνυμο του τουριστικού επιχειρείν.

Και φέτος ο Δήμος Σκιάθου θα συμμετέχει σε αυτή την μεγάλη έκθεση την στιγμή που ήδη έχει ανοίξει η προοπτική συνέχισης των ακτοπλοϊκών δρομολογίων μεταξύ της Θεσσαλονίκης και της Σκιάθου, ενώ είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για B2B συναντήσεις κατά την διάρκεια της. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από τις 12 έως τις 14 Νοεμβρίου στους χώρους της helexpo ΔΕΘ ενώ χορηγός επικοινωνίας θα είναι και το Skiathoslife.gr