SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στα χέρια της Φιλοζωικής Σκοπέλου τα ονόματα επιχειρηματιών που κατήγγειλαν το φιλοζωικό μπαζάρ

2021-10-19 21:05:58
Σήμερα, μετά από την εισαγγελική παραγγελία, η κα Νατάσσα Λαμπρογιάννη του Φιλοζωικού συλλόγου Σκοπέλου πήρε τα ονόματα των επιχειρήματιων της Σκοπέλου, οι οποίοι κατήγγειλαν, το φιλοζωικό, για το μπαζάρ που έγινε προκειμένου να στειρωθούν ζώα της περιοχής για ιδιοκτήτες τετράποδων οι οποίοι αδυνατούν οικονομικά να στειρώσουν τα ζώα τους.
Σύμφωνα με την κα Λαμπρογιάννη :
" Μας κατήγγειλαν ότι:
Α) την πρώτη μέρα του μπαζάρ μας είχαν πτώση τζίρου 40-50% .Εντύπωση μου κάνει το γεγονός ότι στην καταγγελία υπήρχαν ονόματα από καταστηματάρχες οι οποίοι διαθέτουν καταστήματα όπως καφετέριες, μπαράκια, καταστήματα με ρούχα. Απορώ πως μειώθηκε ο τζίρος τους και ήμασταν εμείς ή αιτία, αφού εμείς δεν είχαμε προς πώληση ίδια προϊόντα. Επίσης το κατά πόσο έπεσε ο τζίρος θεωρώ ότι είναι πολύ εύκολο να διαπιστωθεί.
Β) κατηγορηθήκαμε ότι στήσαμε ΠΑΡΆΝΟΜΩΣ αντίσκοινα (τις παγοδες τις ονόμασαν αντίσκοινα)ενώ εμείς είχαμε ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση ΔΣ.
Γ) κατηγορηθήκαμε ότι ενώ δόθηκε άδεια στη φιλοζωική ενώ πιο πάνω λένε ότι ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ στήσαμε (τελικα ούτε και οι ίδιοι ηξεραν τι έγραφαν, αφου τη μια λένε στήσαμε παρανομως ενώ την αλλη ότι  δόθηκε άδεια) -τα αντίσκοινα- στο όνομα μου, για μπαζάρ τοπικών προϊόντων επινοικιάστηκε ο χώρος σε ιδιωτική εταιρία. Να ενημερώσω λοιπόν ότι ο χώρος, δεν δόθηκε στο όνομα της Νατάσας αλλά στο φιλοζωικό straycare και ο χήρος δεν επινοικιαστηκε. Επίσης ουδέποτε είπαμε ότι θα πραγματοποιήσουμε μπαζάρ με τοπικά προϊόντα, αποδυκνείεται και από το δελτίο τύπου φυσικά. Είπαμε ότι έχουμε καλέσει και τον γυναικείο συνεταιρισμό του νησιού, αλλά οι άνθρωποι αφού μας ευχαρίστησαν δεν προλάβαινα να έρθουν. Επίσης ποια είναι η εταιρία στην οποία κάναμε επινοικίαση.;
Δ) Κατηγορηθήκαμε ότι η -αυθαίρετη -μόνοι τους λένε ότι είναι αυθαίρετη εγκατάσταση- δεν τηρούμε τους κανονισμούς κατά της καταπόλεμησης Covid και αυξάνει δραματικά τον κίνδυνο πυρκαγιάς. Να σημειώσω ότι έγιναν ΌΛΟΙ οι έλεγχοι και είμασταν ΑΠΟΛΎΤΩΣ ΝΟΜΙΜΟΙ. Η καταγγελία αύριο θα διαβιβαστεί στην δικηγόρο του φιλοζωικού, στην Π.Φ.Π.Ο, στην ομοσπονδία Αττικής, στην πανελλήνια ομάδα κατά κακοποίησης ζώων και από κοινού θα αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε..
Ποιον καταγγελουν? ΠΟΙΟΝ??? ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΝΟΜΙΜΟ φιλοζωικό που έχουμε δώσει από την τσέπη μας ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ και έχουμε μαζέψει ενα σωρό ζωα??? ΠΟΙΟΝ???????????????
Σαν Αναστασια κ.Λαμπρογιαννη αυτο που έχω να πω ειναι ότι ΛΥΠΑΜΑΙ....