SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

ΝΙΚΟΣ ΠΡΕΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟ SPARRING ΠΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΑ ΑΓΓΕΛΟ : "Νικητές θα είναι μόνο τα παιδιά"

2021-10-11 23:17:13
Νικητές θα είναι μόνο τα παιδιά αυτά που βιώνουν δύσκολες στιγμές. Παιδιά κακοποιημένα και εγκαταλελειμμένα που τους λείπει η συντροφιά το χάδι και γονεϊκή στοργή. Το Sparring ως εκδήλωση πραγματοποιείται για πρώτη φορά στην Σκιάθο και βασίζεται στην ιδέα του Νίκου Πρέκα ιδιοκτήτη του Skiathos Fight Club. Ο ίδιος είναι στενός συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου (Ντάνου) του ιδρυτή του Σωματείου "Φύλακας Άγγελος" όπου θα διατεθούν τα χρήματα της 23ης Οκτωβρίου ενώ μέρος αυτών θα δοθούν στην Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία "Νίκος Χαλκιάς ...ένας ήρωας για πολλούς" που πρόσφατα ξεκίνησε την δράση της από την Σκιάθο.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ : ΝΙΚΟΣ ΤΖΟΥΜΑΣ
Πριν ένα χρόνο περίπου η σύζυγος του Πρωθυπουργού κα Μαρέβα Μητσοτάκη εγκαινίασε τον χώρο για κακοποιημένα παιδιά του Φύλακα Αγγελου με ιδρυτή τον Γιώργο Αγγελόπουλο λέγοντας πως «Είναι θαύμα να ρίχνεις φως στις πιο σκοτεινές στιγμές ενός παιδιού»
Η κα Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη είχε δηλώσει εντυπωσιασμένη από το εγχείρημα, το οποίο πήρε «σάρκα και οστά» ύστερα από έγκριση της επιτροπής του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης που παραχώρησε τον χώρο, εμβαδού περίπου 100 τ.μ., για να ανακαινιστεί και διαμορφωθεί κατάλληλα από το φιλανθρωπικό σωματείο «Φύλακας ‘Αγγελος» προκειμένου να είναι φιλικός στα παιδιά. Όπως είπε, πρόκειται για «καταφύγιο» αλλά και «γέφυρα ζωής» για όσα παιδιά έχουν βιώσει την κακοποίηση και παραμέληση. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος μιλώντας στο Skiathoslife.gr τόνισε πως έως σήμερα έχουν περάσει πάνω από 3500 παιδιά και έχουν δεχθεί τις υπηρεσίες του Φυλακα Άγγελου ενώ αντίστοιχες δομές θα λειτουργήσουν πολύ σύντομα στη Λάρισα και την Αθήνα.
ΤΟ SPARRING ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΙΚΗΤΗ  Ο Νίκος Πρέκας μίλησε στο Skiathoslife.gr και το Νίκο Τζούμα και τόνισε πως το Sparring δεν έχει νικητή. Είναι μια επίδειξη (εξομοίωση) αγώνων, με τους μαθητές της σχολής SFC και είναι μια καλή ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά την δραστηριότητα και την εξέλιξη αυτών στην σχολή που εδώ και δύο χρόνια εκπαιδεύει δεκάδες μικρούς εφήβους και ενηλίκους άντρες και γυναίκες. Μάλιστα τόνισε πως και το Kick Box αλλά και το Muay Thai είναι επίσημα ολυμπιακό άθλημα ευελπιστώντας πως υπάρχουν παιδιά του νησιού μας που μπορούν να διακριθούν σε αυτά τα αγωνίσματα. ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ NIKOY ΚΡΗΤΙΚΟΥ Εκτός των αθλητών του τοπικού συλλόγου θα συμμετέχει και Αθλητικός Σύλλογος από την Αθήνα του γνωστού προπονητή των μεγάλων διακρίσεων του kick-box και το muay thai Νίκου Κρητικού που πάντα στηρίζει αυτές τις πρωτοβουλίες και την σχολή του κ. Πρέκα. Σκοπός εκτός της συμμετοχής στις επιδείξεις αυτές είναι και η ασφάλεια που πρέπει να νιώθουν οι αθλητές μικροί και μεγάλοι και κυρίως τα πρώτα που είναι δύσκολο να ελέγξουν την δύναμη και την αδρεναλίνη τους. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΑΝ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και εκτός από τις επιχειρήσεις που ειναι χορηγοί και μπορούν να τα προμηθευτούν μπορεί κάποιος να τα ζητήσει ηλεκτρονικά από το Skiathoslife.gr με email ή στο messenger της σελίδας και να τα παραλάβει σπίτι του ή στην επιχείρησή του για την Σκιάθο. Η είσοδος είναι 15€ και θα πραγματοποιηθεί σε χώρο του Γυμνασίου - Λυκείου Σκιάθου στις 17:00 / Χορηγός Επικοινωνίας είναι το Skiathoslife.gr N.T