SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Στην Σκιάθο ο Γυμναστικός Σύλλογος Βόλου | ευχαριστίες και εμπειρίες...

2021-10-10 22:00:17
Ευχαριστούμε τη Διοίκηση του Γ.Σ.Β ,τον πρόεδρο κ.Χιώτη Αντώνη, την έφορο κ.Χατζημητροφάνους Κική για την οικονομική διευκόλυνση του ναύλου, την ναυτιλιακή εταιρεία HELLENIC SEAWAYS για την έκπτωση στα εισιτήρια, και την ομάδα του Γ.Σ.ΣΚΙΑΘΟΥ για την μετακίνηση από το λιμάνι στο κλειστό και αντίστροφα με δικά τους μέσα.
Η ομάδα απόλαυσε, αν και η βροχή μας δυσκόλεψε μια γρήγορη γνωριμία με την Σκιάθο (λιμάνι-Μπούρτζι-σοκάκια και τέλος τη υπέροχη κ. Σταυρούλα για την κατατοπιστική ξενάγηση στο σπίτι του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη).
Στην αγωνιστική δράση είχαμε αρκετές εξωαγωνστικές δυσκολίες γιατί ο αγώνας ξεκίνησε όχι 13.30 αλλά περίπου 13.50 ( υπήρξε αγώνας μπάσκετ νωρίτερα) αλλά έπρεπε να προλάβουμε το καράβι στις 15.45 μ.μ. Όλα έγιναν αγχωτικά όπως καταλαβαίνετε.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Γ.Σ.ΣΚΙΑΘΟΥ και τον κόουτς κ. Ξανθόπουλο Παναγιώτη για την νίκη τους με 3-2 σετ σε έναν αγώνα με ανατροπές . 1-0 στο 1ο σετ .1-1 και 1-2 η ομάδα μας πήρε προβάδισμα . Το αγωνιστικό ανέβασμα της αντιπάλου, η κούραση του ταξιδιού ,το ρολόι να τρέχει για να προλάβουμε το καράβι έφερε τον αγώνα στο tai-break .
Εκεί η ομάδες πήγαιναν πόντο αλλά το ματς έγειρε στην Σκιάθο (15-12).
Μπράβο στις ( ηλικιακά -2 κορασίδες μας και στις 8 παγκορασίδες έλειπε μόνο 1 κορασίδα με ίωση) που συμμετείχαν στον αγώνα. Καλή συνέχεια και στις 2 ομάδες με υγεία.
Επόμενος αγώνας στο Βόλο την 3η αγωνιστική με τον Εθνικό Λάρισας.
Σύνθεση Γ.Σ.ΒΟΛΟΥ (Γιόλας Αποσ.) Φόβου Βασ., Μαμούρα Κατ.,Πράττου Δημ.,Ιωνά Ελ.,Χονδροπούλου Λαμπ,.Ντίμπρα Αννι.,Προφαντή Μελ., Φόβου Ζέτα (Libero) Κουτσογεώργη Ηρώ., Χριστοφορίδη Μαριάνθη