SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Π.Ε.Φ.Ο ΑΛΟΝΝΗΣΟΥ : 1(7) Χρόνια Ιστορίας γραμμένη με χρυσά γράμματα | Συνέντευξη με τον Πρόεδρο Βασίλη Αναγνώστου

2021-06-07 20:15:09
Το 2004 ιδρύθηκε η ΠΕΦΟ Αλοννήσου από μια ομάδα φανατικών οπαδών του Ολυμπιακού. Το πρώτο γραφείο που στεγάζεται ο σύνδεσμος είναι στο Βότση. Το 2005 γίνονται τα επίσημα εγκαίνια τού Συνδέσμου παρουσία εκπροσώπων της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του τότε Ποδοσφαιριστή της ομάδας Θανάση Κωστούλα ο οποίος κόβει την κορδέλα των εγκαινίων του Συνδέσμου παρουσία πλήθους κόσμου.
Επιμέλεια - Συνέντευξης : 
Κυριάκος Ευσταθίου
Από τότε πέρασαν 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας ο μοναδικός σύνδεσμος Ομάδας στις Σποράδες. Τα γραφεία του συνδέσμου είναι σήμερα στο λιμάνι του νησιού το Πατητήρι. Εκεί συναντήσαμε τον Πρόεδρο της ΠΕΦΟ Αλοννήσου Βασίλη Αναγνώστου σε μια συνέντευξη Ολυμπιακής Ψυχής. Βασίλη ποσά χρόνια λειτουργίας έχει ο σύνδεσμος; Από 30/6/2004 μέχρι και σήμερα δηλαδή φέτος συμπληρώνονται 17χρονια λειτουργίας. στα οποία 17 χρόνια συνεχούς λειτουργίας είμαι πρόεδρος του συνδέσμου. 17 χρόνια πρόεδρος ποσά χρόνια Ολυμπιακός;  Από τότε που γεννήθηκα!!! Είμαστε σε νησί και η μετακίνηση ιδικά το λιμάνι χειμώνα είναι δύσκολη παρόλαυτα ταξιδεύεις για να δεις την Ομάδα. Θύμασαι πόσα ; Ακριβώς Όχι είναι πολλά πάνω από 40 εντός και εκτός. Ερώτηση: Αγαπημένους παίκτες πόσοι; και ποιοί ; Καραπιάλης, Καρεμπέ, Τζόρτζεβιτς,Ζιοβανι, Καστίγιο. Τώρα που λέμε για παίκτες ποιοί Έχουν επισκεφθεί το Σύνδεσμο; O Θανάσης Κωστούλας που έκανε τα εγκαίνια του Συνδέσμου και ο Καστίγιο που βραβεύτηκε από την ΠΕΦΟ για την προσφορά του στο σύλλογο. Η ΠΕΦΟ εκτός από αθλητικό κομμάτι αναπτύσει και ΚΟΙΝΩΝΙΚΈΣ ΔΡΑΣΕΙΣ, θέλεις να μας μιλήσεις για αυτό; Πραγματικά έτσι είναι έχουμε συμμετάσχει αρκετές φορές σε τέτοιου είδους δράσεις ενδεικτικά αναφέρω:
  • Δωρεά αναλώσιμων υλικών στο περιφερειακό ιατρείο Αλοννήσου.
  • Αποστολή τροφίμων και ρούχων στους πυρόπληκτους στο Μάτι
  • Αποστολή τροφίμων και ρούχων στην Καρδίτσα.
  • Δωρεά αθλητικού ιματισμού στο Δημοτικό σχολείο Αλοννήσου.
  • Προσφορά γεύματος σε δημοσιογράφους πού καλύπταν γεγονός στο νησί.
Και γενικά είμαστε παρών οπού μπορούμε να Βοηθήσουμε. Το πιο τρελό ποδόσφαιρικο όνειρο; Τελικός Champions League. Σχέση με τον ερασιτέχνη; Προσπαθούμε κάθε χρόνο να ενισχύουμε οικονομικά των Ερασιτέχνη αγοράζοντας κάρτες μέλους και κάρτες φιλάθλου, καθώς και με την παρουσία μας σε αγώνες όλων των τμημάτων. Κλείνοντας μια ευχή για την νέα σεζόν Εύχομαι καταρχάς να τελειώσει η πανδημία και να μπορούμε να δούμε ξανά την Ομάδα μας από κοντά και για τον Ολυμπιακό πρωταθλητής, κυπελλούχος και καλή πορεία στην Ευρώπη Βασίλη σέ ευχαριστώ πολύ Εγώ ευχαριστώ.