SKIATHOS Ο καιρός σήμερα

Συνεδριάζει αύριο στις 17:00 διά περιφοράς το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου

2021-04-22 17:29:06
Συνεδριάζει δια περιφοράς αύριο Παρασκευή 23 Απριλίου το Δημοτικό Συμβούλιο Σκιάθου στην 9η συνεδρίαση (τακτική) με ώρα έναρξης 17:00 και ώρα λήξης 19:00, για λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης.  ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ 
  1. Ενσωμάτωση των Ολοκληρωμένων Πλαισίων Δράσης (ΟΠΔ) του Δήμου Σκιάθου και του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Σκιάθου έτους 2021. 
  1. Τροποποίηση προγράμματος τουριστικής προβολής έτους 2021. 
  1. Λήψη απόφασης για ορισμό δημοτικού συμβούλου με τον αναπληρωτή του ως μέλος της επιτροπής καταλληλότητας και επιλογής χώρων και χώρων μετά κτιρίων για την στέγαση του ΕΠΑ.Λ Σκιάθου και του ΕΕΕΕΚ. 
  1. Λήψη απόφασης για παραχώρηση κτηρίου στον «Δημοτικό Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού και Νεολαίας Δήμου Σκιάθου» για αλλαγή έδρας του. 
  1. Αντικατάσταση μέλους του διοικητικού συμβουλίου του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. 
  1. Εξέταση αιτήματος του Κανταρίδη Στυλιανού νομίμου εκπροσώπου της «Σ. ΚΑΝΤΑΡΙΔΗΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ» για χορήγηση άδειας διαμόρφωσης εισόδου – εξόδου οχημάτων εγκατάστασης συνεργείου αυτοκινήτων επί αγροτικής οδού στη θέση «ΚΑΛΥΒΙΑ». 
  1. Ορισμός υπολόγων των λογαριασμών ταμειακής διαχείρισης και ληξιπροθέσμων του ν.4714/20 στο Ταμείο Παρακαταθηκών & Δανείων. 
  1. Εξέταση της υπ’ αρίθμ. πρωτ. 2844/16-03-2021 αίτησης περί μετατόπισης ή κατάργησης ιστού δημοτικού φωτισμού επί της οδού Παπαδιαμάντη στη συμβολή με την οδό Ευαγγελιστρίας. 
  1. Διαγραφή νηπίου από τον Παιδικό Σταθμό του Δήμου Σκιάθου 
  1. Χορήγηση παράτασης ωραρίου χρήσης μουσικής σε Κ.Υ.Ε..