ΖΩΗ ΤΣΙΤΣΩΝΗ : “Συμπορεύομαι με το Θοδωρή Τζούμα γιατί πρεσβεύει ηθικές, κοινωνικές και πνευματικές αξίες”

Με τον Θοδωρή Τζούμα και τον συνδυασμό ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί μπορούμε μαζί”, θα είναι υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος η κα Ζωή Τσιτσώνη, διευθύντρια της Alpha Bank στην Σκιάθο.

Η Ζωή γεννήθηκε το 1980 στο Βόλο όπου και μεγάλωσε. Είναι κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου στα Χρηματοοικονομικά από το Πανεπιστήμο Lancaster του Ηνωμένου Βασιλείου. Η επαγγελματική της εμπειρία ξεκίνησε το 2004 σε πολυεθνική εταιρεία στο τμήμα Διαχείρισης Έργων. Τα πιο σημαντικά έργα στα οποία συμμετείχε είναι “Συστήματα Ασφαλείας για τους Πανασιατικούς Αγώνες στο Qatar, “Ολοκληρωμένο Πληροφοριακό Σύστημα Υγείας Δυτικής και Γ’ Αττικής”.

Το 2009 εγκαταστάθηκε μόνιμα στη Σκιάθο, την ιδιαίτερη πατρίδα της μητέρας της και από τότε εργάζεται σε πιστωτικό ίδρυμα, όντας Διευθύντρια τα δυο τελευταία έτη. Κατέχει πιστοποιήσεις : Project Manager – C Projects Εσωτερικού Επιθεωρητή Συστημάτων ΔΙαχείρισης Ποιότητας σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ ISO 9001:2000 Επενδυτικού Συμβούλου Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Η ανάγκη της να βοηθήσει με αγάπη τον τόπο που σέβεται και αγαπάει, γιατί της έδωσε τις βάσεις να εξελιχθεί ως άνθρωπος, συνετέλεσε στην απόφαση της να ασχοληθεί ενεργά με τα κοινά.

“Συμπορεύομαι με τον Θοδωρή Τζούμα, επικεφαλής του συνδυασμού “ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ, ΘΕΛΟΥΜΕ γιατί μπορούμε μαζί”, καθώς πρεσβεύει ηθικές, κοινωνικές και πνευματικές αξίες.” τονίζει η ίδια στο Skiathoslife.gr