Σε δηλώσεις της η πρόεδρος της ειδικής, μόνιμης επιτροπής περιφερειών και βουλευτής Μαγνησίας Ζέττα Μ. Μακρή, ανέφερε ότι αισιοδοξεί για την εξέλιξη του αιτήματος του Δήμου Βόλου, που στηρίζουν όλοι οι Βολιώτες, να του παραχωρηθεί το Πανθεσσαλικό στάδιο. Για το θέμα αυτό, η κ. Μακρή είχε επανειλημμένες επικοινωνίες και διαρκή συνεννόηση με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ Α.Ε. κ. Αντώνη Μπέζα. Ο πρόεδρος της εταιρίας, με πολυετή διοικητική εμπειρία και πλήρη  γνώση του θέματος, έχει διαβεβαιώσει την βουλευτή ότι η πρόθεσή του είναι να παραχωρήσει το στάδιο στον Δήμο Βόλου, για την καλύτερη αξιοποίησή του. Την πρόθεσή του αυτή την έχει δηλώσει και στο Δ.Σ.  της εταιρίας. Στο επόμενο συμβούλιο, την Δευτέρα, 28-12-2020,το θέμα της παραχώρησης θα εισηγηθεί ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΤΑΔ Α.Ε., αρμόδιος, κατά το καταστατικό, να τεκμηριώνει, συντάσσει και εισηγείται τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Σημειώνεται ότι η παραχώρηση του Πανθεσσαλικού, στον δήμο Βόλου, είχε απασχολήσει το Δ.Σ. της ΕΤΑΔ Α.Ε., σε προγενέστερη συνεδρίαση, αλλά, με ομόφωνη απόφαση, είχε αποσυρθεί, ώστε ο κ. Βλαστός να το επαναφέρει, καλύτερα επεξεργασμένο και τεκμηριωμένο.

Η κ. Μακρή διευκρίνισε ότι, την Τρίτη, 22-12-20, ο κ. Βλαστός της τηλεφώνησε και της παρείχε αναλυτική ενημέρωση για το θέμα, διαβεβαιώνοντάς την ότι και δική του επιθυμία είναι να παραχωρηθεί το στάδιο στον δήμο Βόλου.
«Με βάση την καταγεγραμμένη επιθυμία του προέδρου του Δ.Σ. Αντώνη Μπέζα να συμβάλει στην υλοποίηση του αιτήματος του δήμου Βόλου για παραχώρηση του Πανθεσσαλικού, την γνώση του διευθύνοντος συμβούλου Στέφανου Βλαστού, που, ομοίως έχει, ανάλογα, δεσμευθεί και θα εισηγηθεί, αρμοδίως», η κ. Μακρή δήλωσε «αισιόδοξη για την θετική έκβαση του θέματος. Την Δευτέρα ελπίζω, μετά από την αποδοχή της εισήγησης του κ. Βλαστού, το Πανθεσσαλικό να περάσει στον δήμο Βόλου, για πλήρη αξιοποίηση, σε αναπτυξιακή προοπτική, προς όφελος των Βολιωτών. Άλλωστε, πρόσθεσε, « ο Δήμος Βόλου και θέλει και μπορεί!»