Υποψήφια δημοτική σύμβουλος η Κυριακή Κεχριώτη με τον συνδυασμό του Σταμάτη Περίσση

Με την παράταξη «Το νησί μας Πρώτα – Δημιουργία Ξανά» με υποψήφιο Δήμαρχο Σκοπέλου τον Σταμάτη Περίσση συμπορεύεται η Κυριακή Κεχριώτη του Ιωάννη και της Ευλαλίας (Εύη).

Με αίσθημα ενθουσιασμού και ευθύνης ανακοινώνει την υποψηφιότητά της στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές, ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος με τον συνδυασμό «ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ – ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ» και υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Σταμάτη Περίσση. “Έναν δραστήριο, δυναμικό άνθρωπο, με όραμα και στόχους, που μας εμπνέει και έχει ήδη αποδείξει εμπράκτως τις ικανότητες και την αποτελεσματικότητά του.” τονίζει χαρακτηριστικά.

Είναι Οικονομολόγος και Περιφερειολόγος, απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών, με μεταπτυχιακές σπουδές στη Βιώσιμη Διαχείριση Περιβαλλοντικών Αλλαγών και Κυκλικής Οικονομίας, της Πολυτεχνικής σχολής Βόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Έχει παρακολουθήσει πληθώρα εκπαιδευτικών σεμιναρίων (training courses) στους τομείς Διοίκησης και Οικονομίας, του Περιβάλλοντος, του Τουρισμού και του Πολιτισμού. Παρακολουθεί επιμορφωτικά προγράμματα Ειδικής Αγωγής, Αγωγής Υγείας, καθώς και Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης.

Είναι εκπαιδευόμενη εκπαιδεύτρια βασικής υποστήριξης ζωής (BIC) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC).

Έχοντας ως στάση ζωής τον εθελοντισμό, την παροχή βοήθειας και την ανιδιοτελή προσφορά  προς τους συνανθρώπους μου, είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης και πιστοποιημένη σε προγράμματα πρώτων βοηθειών (Βασική Υποστήριξη  Ζωής Ενηλίκων (BLS/AED) και Άμεση Υποστήριξη Ζωής (ILS) του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αναζωογόνησης (ERC), όπως επίσης Αντιμετώπιση Τραύματος και Αιμορραγίας (ATKA), Πρώτες Βοήθειες στον Αθλητισμό και Επείγουσα Διαλογή (TRIAGE) σε Μαζικά Ατυχήματα Χώρων Άθλησης (EMTRASE) του Ευρωπαϊκού Κολλεγίου Αθλητιάτρων (ECOSEP) κ.α.)

Επίσης, δραστηριοποιείται στον τουρισμό καθώς απασχολείται στην τουριστική επιχείρηση της οικογένειας.

” Επιχειρώ αυτό το βήμα με περίσκεψη, συνειδητοποιώντας ότι οι νέοι άνθρωποι έχουμε και τις ικανότητες και την ευκαιρία να διαμορφώσουμε το παρόν και το μέλλον μας. Θέλουμε και μπορούμε να αναδείξουμε το παραδεισένιο νησί μας σε έναν τόπο που παρακολουθεί στενά τις αλλαγές, προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα και διαμορφώνει τις εξελίξεις.
Γι’ αυτό ζητώ να με τιμήσετε με την ψήφο σας!

«Ο καθένας μας ξεχωριστά είναι μια σταγόνα, αλλά όλοι μαζί είμαστε ένας ωκεανός» (Ryunosuke Satoro).” αναφέρει η ίδια.